Τροχαίο με πέντε οχήματα στον αυτοκινητόδρομο – Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Τροχαίο με πέντε οχήματα στον αυτοκινητόδρομο – Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/7) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης πέντε οχημάτων, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Αγίου Τύχωνα, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, προς Λεμεσό.

Οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, μέσω της εξόδου Παρεκκλησιάς.

Προτρέπονται επίσης οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη σύγκρουση δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE