Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Άνοιξαν και οι δύο λωρίδες μετά από την καραμπόλα με πέντε οχήματα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Άνοιξαν και οι δύο λωρίδες μετά από την καραμπόλα με πέντε οχήματα

Κανονικά διεξάγεται πλέον η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας –Λεμεσού, αφού το τμήμα του δρόμου, που είχε κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης, παρά την έξοδο Αγίου Τύχωνα, έχει δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι, λόγω οδικής σύγκρουσης πέντε οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Αγίου Τύχωνα, είχαν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, προς Λεμεσό. Από τη σύγκρουση δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE