LIKE ONLINE

Αυστραλία: Γυναίκα πήγε στα McDonald’s με το... άλογο και σάρωσε το TikTok - Δείτε βίντεο

Αυστραλία: Γυναίκα πήγε στα McDonald’s με το... άλογο και σάρωσε το TikTok - Δείτε βίντεο

Με ένα πολύ ιδιαίτερο “μέσο μεταφοράς” εμφανίστηκε γυναίκα σε McDonald’s της Αυστραλίας. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε ένα άλογο, καταγράφοντας και σε βίντεο, που ανέβασε στο TikTok και τώρα έχει γίνει viral, την όλη διαδικασία.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο η γυναίκα πηγαίνει να αγοράσει ένα ρόφημα από την πλευρά που πάνε οι οδηγοί όταν δεν θέλουν να μπουν μέσα στο κατάστημα. Με την διαφορά φυσικά πως εκείνη δεν έχει κάποια μηχανή ή κάποιο αυτοκίνητο, αλλά ένα άλογο.

Η κάτοχος του αλόγου πάει αρχικά στο πρώτο παράθυρο, προκειμένου να παραγγείλει και να πληρώσει, με την ταμία που την εξυπηρετεί να δείχνει στην αρχή τρομαγμένη, καθώς δεν ήταν προετοιμασμένη για μία τέτοια εικόνα. Όμως στην συνέχεια η ταμίας φαίνεται άνετη και χαρούμενη και μάλιστα χαϊδεύει το χαριτωμένο ζώο.

Το άλογο τράβηξε την προσοχή όχι μόνο της υπαλλήλου που βρισκόταν στο ταμείο, αλλά και των συναδέλφων της. Χαρακτηριστικό είναι πως μία άλλη εργαζομένη θέλησε να απαθανατίσει σε βίντεο, το περίεργο αυτό περιστατικό που τους έτυχε

Στο τέλος η αναβάτης παίρνει το ρόφημα της και ευχαριστώντας το προσωπικό φεύγει από το κατάστημα. Η Daily Mail εξηγεί πως οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης είναι σοκαρισμένοι από το γεγονός πως η γυναίκα εξυπηρετήθηκε κανονικά και δεν αρνήθηκαν την παραγγελία της, οι υπάλληλοι. Ένας εκπρόσωπος της McDonald’s είπε στην Daily Mail Australia ότι η ιππασία ως τρόπος παραγγελίας μέσω του drive-thru απαγορεύεται αυστηρά λόγω της ασφάλειας του αναβάτη και του προσωπικού.

Το βίντεο έγινε viral στο TikTok, συγκεντρώνοντας πάνω από 100.000 προβολές.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια επισκέπτεται καβάλα στ’ άλογο μέρη στα οποία δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν τα συγκεκριμένα τετράποδα ζώα. Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο στο TikTok. Σε αυτό φαίνεται να μπαίνει με το άλογο σε ένα petshop, προκειμένου να τεστάρει το εάν πραγματικά είναι όλα τα κατοικίδια καλοδεχούμενα, όπως το συγκεκριμένο κατάστημα αναφέρει.

Το petshop όμως δεν φιλοξένησε μόνο ένα άλογο, όπως τα McDonald’s, αφού αυτή την φορά η αναβάτης έφερε μαζί της και άλλη μία αναβάτρια με το δικό της άλογο.

 

 

ΠΗΓΗ: Enikos.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top