ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: 18χρονη επιχείρησε να προσλάβει δολοφόνο για να σκοτώσει τον 3χρονο γιο της - Ήθελε να τα ξαναφτιάξει με άντρα που δεν τον συμπαθούσε

ΗΠΑ: 18χρονη επιχείρησε να προσλάβει δολοφόνο για να σκοτώσει τον 3χρονο γιο της - Ήθελε να τα ξαναφτιάξει με άντρα που δεν τον συμπαθούσε

Στο εδώλιο 18χρονη μητέρα στο Μαϊάμι η οποία ήθελε να προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει τον 3χρονο γιο της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Jazmin Paez μπήκε στο στόχαστρο των αρχών αφότου υπέβαλε αίτηση σε μία ιστοσελίδα-παρωδία για να προσλάβει πληρωμένο δολοφόνο, πιστεύοντας πως ήταν αληθινή.

Το άτομο που έχει το site είδε το μήνυμα της νεαρής, που ζητούσε να γίνει άμεσα η δουλειά, και αποτάθηκε στην αστυνομία που πιστοποίησε ότι το αίτημά της ήταν αληθινό.

Ένας ντετέκτιβ ήρθε σε επαφή με τον αριθμό που αναγραφόταν στον ιστότοπο και αντάλλαξε μια σειρά μηνυμάτων με την 18χρονη, ενεργώντας ως πληρωμένος εκτελεστής. Εκείνη επιβεβαίωσε το αρχικό της αίτημα και συμφώνησε να πληρώσει 3.000 δολάρια.

Μετά από την ολοκλήρωση της έρευνας, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 18χρονης.

Τελικώς, τα στοιχεία οδήγησαν τις αρχές στο σπίτι της μητέρας της, όπου έμενε και ο 3χρονος. Η νεαρή είχε μετακομίσει σε δικό της σπίτι τον Μάιο, αλλά φέρεται να είχε επικοινωνία με το παιδί.

Μετά τη σύλληψή της, ομολόγησε την ενοχή της και ανέφερε ως κίνητρο το ότι δεν ήθελε να χάσει έναν άνδρα, ο οποίος δεν συμπαθούσε το παιδί. Πίστευε πως αν δεν υπήρχε ο μικρός, θα μπορούσε να επανασυνδεθεί με το άτομο αυτό.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από CNN

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top