«Επίσκεψη» διαρρηκτών σε οικία στο Ζυγί! Έφυγαν με κλοπιμαία αξίας 10.000 ευρώ

«Επίσκεψη» διαρρηκτών σε οικία στο Ζυγί! Έφυγαν με κλοπιμαία αξίας 10.000 ευρώ

Επώνυμα αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά και τιμαλφή, η αξία των οποίων ανέρχεται στις 10 χιλιάδες ευρώ, έκλεψαν άγνωστοι από οικία στο Ζύγι, ιδιοκτησίας Κύπριου, στην οποία φιλοξενείται Ρώσος υπήκοος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις δύο χθες το μεσημέρι καταγγέλθηκε από Ρώσο υπήκοο, ο οποίος είναι φιλοξενούμενος Κύπριου που λείπει στο εξωτερικό, ότι άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν στην οικία όπου διαμένει στο Ζύγι και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων κινητά τηλέφωνα, επώνυμη τσάντα και πορτοφόλι, χρυσό βραχιόλι και άλλα τιμαλφή, συνολικής αξίας δέκα περίπου χιλιάδων ευρώ.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες και από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η οικία δεν διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και σύστημα συναγερμού. Τα κλαπέντα αντικείμενα και τιμαλφή δεν καλύπτονται από ασφάλεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE