ΥΠΕΞ: Καλεί το Αζερμπαϊτζάν να άρει τον αποκλεισμό του διαδρόμου Λατσίν

ΥΠΕΞ: Καλεί το Αζερμπαϊτζάν να άρει τον αποκλεισμό του διαδρόμου Λατσίν

Το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει την ανησυχία του για την ανθρωπιστική κρίση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και καλεί το Αζερμπαϊτζάν να άρει τον αποκλεισμό του διαδρόμου του Λατσίν.

Όπως αναφέρει ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ΥΠΕΞ στο Twitter, «η Κύπρος καταδικάζει τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό του διαδρόμου του Λατσίν και είναι βαθιά ανήσυχη για την ανθρωπιστική κρίση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ».

«Το Αζερμπαϊτζάν πρέπει επειγόντως να άρει τον αποκλεισμό και να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ελευθερία κινήσεων, σύμφωνα με τη δήλωση εκεχειρίας του 2020 και την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου», καταλήγει η ανάρτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE