ΠΑΡΑ-THEMA

«Πόλεμος» για μία ερώτηση σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη – Δείτε βίντεο

«Πόλεμος» για μία ερώτηση σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη – Δείτε βίντεο

«Πόλεμος» μεταξύ δημοσιογράφων προκειμένου να απευθύνουν ερώτηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καταγράφηκε στο περιθώριο των κοινών τους δηλώσεων στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ενώ όπως είχε συμφωνηθεί, οι κ.κ. Χριστοδουλίδης και Μητσοτάκης θα δέχονταν μόνο δύο ερωτήματα, όταν δόθηκε ο λόγος στη δημοσιογράφο του ΡΙΚ, Στέλλα Μιχαήλ, αντέδρασε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου.

Όπως είπε «δεν μπορούμε να κάνουμε μία διευκρινιστική ερώτηση κύριε Πρόεδρε; Θα μας στερήσετε τη δυνατότητα;», διερωτήθηκε.

Απαντώντας ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας είπε ότι «εμείς δεν έχουμε. Μπορώ να σας…», ενώ απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη διερωτήθηκε «μπορούμε να στερήσουμε τη δυνατότητα;».

«Φυσικά όχι», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας να υποδεικνύει αστειευόμενος: «Να σας στερήσουμε κ. Ιγνατίου τη δυνατότητα να κάνετε ερώτηση; Αδύνατον. Και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε».

Αμέσως μετά τη θετική απάντηση στο αίτημα του κ. Ιγνατίου, αίτημα να υποβάλει αίτηση υπέβαλε και ο δημοσιογράφος Αριστείδης Βικέτος, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να απαντά: «Να ολοκληρώσει η κ. Μιχαήλ και είμαστε εδώ στη διάθεσή σας».

Σημειώνεται ότι μετά την υποβολή του ερωτήματος της δημοσιογράφου του ΡΙΚ, υπέβαλαν κατά σειρά ερωτήματα τόσο ο κ. Βικέτος όσο και ο κ. Ιγνατίου.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top