Πήγε στη θάλασσα και του έπεσε η… μασέλα – Αναζητείται ο ιδιοκτήτης της – Δείτε φωτογραφία

Πήγε στη θάλασσα και του έπεσε η… μασέλα – Αναζητείται ο ιδιοκτήτης της – Δείτε φωτογραφία

Ενώπιον πολλών και διάφορων «εκπλήξεων» στις ακτές, βρίσκονται καθημερινά όσοι πηγαίνουν θάλασσα είτε για κολύμπι είτε για ηλιοθεραπεία είτε απλά για περπάτημα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «I Love Cyprus PE» στο Facebook, πολίτης που πήγε στην παραλία, φεύγοντας ξέχασε να πάρει μαζί του ή καλύτερα του έπεσε η… μασέλα του.

Η εν λόγω φωτογραφία δημοσιεύθηκε με την εξής λεζάντα: «Αναζητείται ο ιδιοκτήτης».

Βέβαια τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση δίνουν και παίρνουν, με ένα πολίτη να γράφει μάλιστα πως «αν δεν βρεθεί ο κάτοχος της, θέλω την».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE