Ηλιάδη – Γκέντσογλου: Περιμένουν δεύτερο παιδί; Δείτε το υπονοούμενο στο Instagram

Ηλιάδη – Γκέντσογλου: Περιμένουν δεύτερο παιδί; Δείτε το υπονοούμενο στο Instagram

Στην Ιταλία ταξίδεψε η Αγγελική Ηλιάδη και συγκεκριμένα στο Μπάρι, την πόλη που θα ζει ο Σάββας Γκέντσογλου αφού πήρε μεταγραφή από τον Εργοτέλη για την ιταλική ομάδα Μπάρι.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες τους και στη μία ήταν ροζ κάτι που σχολίασε και η ίδια: «Κατι γινεται με το ροζ τωρα τελευταία… @gentsoglou»

Ένα σχόλιο που έκανε η τραγουδίστρια για τη φωτογραφία που πήρε ροζ χρώμα, πυροδότησε συζήτηση, για το αν το ροζ σημαίνει ότι το ζευγάρι ετοιμάζει κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.