ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αποτροπή επεισοδίων μεταξύ φιλάθλων 29Μ και Μακάμπι - Έστειλαν 9 περίπολα και 18 αστυνομικούς - «Τράπηκαν σε φυγή» - Δείτε βίντεο

Αποτροπή επεισοδίων μεταξύ φιλάθλων 29Μ και Μακάμπι - Έστειλαν 9 περίπολα και 18 αστυνομικούς - «Τράπηκαν σε φυγή» - Δείτε βίντεο

Η έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας απέτρεψε την ενδεχόμενη πρόκληση επεισοδίων μεταξύ οπαδών της "Ομόνοιας 29 Μαΐου" και της Μακάμπι Τελ Αβίβ που βρίσκονταν στην Κύπρο για τον αγώνα που θα διεξαχθεί απόψε με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, για το Europa Conference League.

Όπως ανέφερε ο Χρίστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας «η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας έλαβε χθες Τρίτη 8 Αυγούστου, ανεπιβεβαίωτη πληροφορία για το ενδεχόμενο συγκέντρωσης μερίδας οπαδών συγκεκριμένης κυπριακής ομάδας, η οποία φαίνεται να είχε πρόθεση να αναζητήσει οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ και να προκαλέσει επεισόδια».

Πρόσθεσε ότι «στη βάση αυτής της ανεπιβεβαίωτης πληροφορίας, η Αστυνομία έλαβε μέτρα και είχαν συσταθεί εννέα συνολικά περίπολα με 18 αστυνομικούς και αντιοχλαγωγική εξάρτηση, για αποτροπή οποιουδήποτε ενδεχόμενου επεισοδίου. Λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα Τετάρτη 9 Αυγούστου, η Αστυνομία ενημερώθηκε ότι η ομάδα των Κυπρίων οπαδών είχε συγκεντρωθεί σε συγκεκριμένο σημείο της Λάρνακας, όπου βρίσκονταν και οπαδοί της Μακάμπι, με αποτέλεσμα τα μέλη της Δύναμης να επέμβουν άμεσα».

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου «η έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας ήταν καταλυτική και είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει οποιαδήποτε επαφή και ενδεχομένως πρόκληση επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Με την άφιξη των μελών της Δύναμης στη σκηνή, πρωταρχικός στόχος ήταν η κατοχύρωση της ασφάλειας των οπαδών της Μακάμπι, ενώ μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των αστυνομικών, οι συγκεντρωθέντες οπαδοί της κυπριακής ομάδας, τράπηκαν σε φυγή».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Eurovision 2024: Tι ρούχο ετοιμάζει ο Κουδουνάρης για τη Silia Kapsis on stage; Το video στο Tik Tok



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top