ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος 29χρονου Τ/κ: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες όσων είδαν το βίντεο της δολοφονίας - «Τους σταμάτησε το αίμα»

Φόνος 29χρονου Τ/κ: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες όσων είδαν το βίντεο της δολοφονίας -  «Τους σταμάτησε το αίμα»

Σχεδόν κυριαρχεί στον τ/κ Τύπο σήμερα η άγρια δολοφονία ενός 29χρονου Τ/κ, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην παραλία του κατεχόμενου Τρικώμου, από άνδρα ασφαλείας του μαγαζιού. Οι εφημερίδες αναφέρονται επίσης στις αντιδράσεις για την επιβεβαίωση της Ρωσίας ότι θ’ ανοίξει γραφείο στα κατεχόμενα για παροχή προξενικών υπηρεσιών στους υπηκόους της, όπως και στην απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» που αφορά την κατασκευή μαρίνας στο Βαρώσι.

Η «Αβρούπα» (Ευρώπη) με τίτλο «Ήταν ακριβώς ένα άγριο έγκλημα» γράφει ότι όσοι είδαν το βίντεο της δολοφονίας του 29χρονου σε μαγαζί διασκέδασης στο Τρίκωμο μετά από καβγά με μπράβους ασφαλείας εκεί, «τους σταμάτησε το αίμα» κι αναφέρει ότι έγιναν κάποιες συλλήψεις, ενώ αναζητούνται κι άλλα πρόσωπα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο «πρωθυπουργός» Ουστέλ δεν χορταίνει λεφτά κι αναφέρεται στα έξοδα «εκπροσώπησης», που αφορούν κοκτέιλ, δώρα, φαγητά και συνεχώς αυξάνονται. Αλλού γράφει ότι τώρα θα κατασκευαστεί μαρίνα και στο Βαρώσι στην περιοχή, «που έχει ανοίξει για περιήγηση», σύμφωνα με απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου».

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Εγκληματικότητα» γράφει ότι η δολοφονία του 29χρονου Χουσεΐν έγινε στο Breeze club μετά από καβγά στις 3.30 τα ξημερώματα με έναν από τους άνδρες ασφαλείας στο μαγαζί. Τον σκότωσαν στο ξύλο και μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι συγγενείς του θύματος πήγαν και προκάλεσαν ζημιές στις πρώτες βοήθειες. Αλλού αναφέρεται στις μετακινήσεις ανώτερων «αστυνομικών» και τις αλλαγές στις «αστυνομικές διευθύνσεις» πόλεων.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Ανησυχία για τη Ρωσία στο νότο» αναφέρεται στις δηλώσεις για το άνοιγμα γραφείου παροχής προξενικών υπηρεσιών της Ρωσίας στα κατεχόμενα του Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, του Αναπληρωτή Προέδρου του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ και της πρώην ΥΠΕΞ, Ερατώ Κοζάκου – Μαρκουλλή. Σε άλλο θέμα αναφέρεται επίσης στην δολοφονία σε κλαμπ στο κατεχόμενο Τρίκωμο και γράφει ότι το θύμα ήταν από γνωστή οικογένεια στην περιοχή. Αλλού γράφει ότι τα ΗΕ θα «μετρήσουν τον παλμό» πριν την ΓΣ στην Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο, με την κάθοδο στην Κύπρο του Βοηθού ΓΓ, Μίροσλαβ Γέντζια.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «Νύχτα τρόμου» γράφει ότι ο 29χρονος δολοφονήθηκε από έναν άνδρα ασφαλείας, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, καθώς κι ακόμη ένα άτομο ενώ η «αστυνομία» διενεργεί ευρείας κλίμακας έρευνες για το συμβάν. Αλλού αναφέρεται στις αζήτητες καταθέσεις εδώ και 10 χρόνια και γράφει πόσα άτομα σε πόσες τράπεζες και το συνολικό ποσό των καταθέσεων που μια δεκαετία τώρα δεν έχει ζητηθεί από κανέναν. Σε άλλο θέμα γράφει επίσης ότι θα γίνει μαρίνα στο Βαρώσι, σε οικόπεδα της Κυπριακής Δημοκρατίας που πέρασαν με απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» στη δικαιοδοσία του «υπουργείου δημοσιονομικών».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top