ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα διαμαρτυρία από τους αλλοδαπούς στη Χλώρακα - Στο σημείο αστυνομική δύναμη

Νέα διαμαρτυρία από τους αλλοδαπούς στη Χλώρακα - Στο σημείο αστυνομική δύναμη

Στην είσοδο της κοινότητας της Χλώρακας βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (14/8) αλλοδαπά πρόσωπα, πραγματοποιώντας νέα διαμαρτυρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη που επιτηρεί τη διαμαρτυρία.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας, Νικόλας Λιασίδης, είπε στο ΚΥΠΕ πως οι εκατό περίπου διαμαρτυρόμενοι ζητούν όπως η Κυβέρνηση εξεύρει για αυτούς σπίτια και διαμερίσματα ή να τους συνδεθεί το ρεύμα στο συγκρότημα που διαμένουν.

Όπως ανέφερε ο κ. Λιασίδης το ρεύμα έχει αποκοπεί και κάποιοι εξ αυτών έκλεβαν ηλεκτρικό ρεύμα από παρακείμενο υποσταθμό της ΑΗΚ τους τελευταίους έξι μήνες. Ως εκ τούτου η ΑΗΚ προχώρησε στην αποκοπή του ρεύματος και ακολούθως ο συγκεκριμένος υποσταθμός τέθηκε υπό φρούρηση, ώστε να εκλείψει το φαινόμενο.

Ο κ. Λιασίδης είπε πως συνομίλησε με εκπρόσωπο των διαμαρτυρόμενων, ο οποίος είπε πως δεν μπορούν να διαμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στο συγκεκριμένο συγκρότημα διαμερισμάτων και αιτήθηκε χώρο για να διαμένουν, ενώ εξέφρασε την προθυμία τους να πληρώνουν ενοίκιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top