ΠΑΡΑ-THEMA

«Κρατημένο για 15/8»: Ο… ευρηματικός τρόπος που «έκλεισαν τραπέζι» για τον Δεκαπενταύγουστο οι Κύπριοι

«Κρατημένο για 15/8»: Ο… ευρηματικός τρόπος που «έκλεισαν τραπέζι» για τον Δεκαπενταύγουστο οι Κύπριοι

Με ένα απίστευτα… κυπριακό τρόπο βρήκαν να «κάνουν κράτηση» σε τραπέζια εκδρομικού χώρου οι Κύπριοι τον Δεκαπενταύγουστο. 

Όπως θα δείτε σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένοι επέλεξαν να βάλουν ένα χαρτί με το όνομά τους και την ημερομηνία από πριν πάνω σε εκδρομικά παγκάκια για να κρατήσουν ως δικό τους το συγκεκριμένο τραπέζι.

Το γεγονός προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις, κυρίως χιουμοριστικού χαρακτήρα στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε φωτογραφίες

Η πληρότητα των εκδρομικών χώρων 

Το Τμήμα Δασών ανακοινώνει ότι λόγω της ομαδικής εξόδου προς τις Δασικές Περιοχές, με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου, στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Τροόδους οι εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσας, Φράκτης του Ξυλιάτου Κάμπος του Λιβαδιού και Πασιά Λειβάδι είναι υπερπλήρεις.

Προτρέπεται το κοινό όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, κατευθύνεται προς τους εκδρομικούς χώρους Αρμυρολίβαδο, Καμπί του Καλογήρου, Αγία Παρασκευή, Κακομάλλης, Καπουρά, Φράκτης του Προδρόμου, Μάραθος και Ξεραρκάκα.

Στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Πάφου, ο εκδρομικός χώρος Πυκνής είναι υπερπλήρης και ο εκδρομικός χώρος Μαυραλή σχεδόν υπερπλήρης. Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Τίμης, Σμιγιές, Μονασιήλακας, Κομιτιτζής, Αγιάς, Πέρα Βάσας, Ραντί, Σταυρός Ψώκας, Λειβάδι και Ξυσταρούδας.

Στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, ο εκδρομικός χώρος Μάντρα του Καμπιού είναι υπερπλήρεις και ο εκδρομικός χώρος στα Κιόνια μπορεί να δεχτεί περιορισμένο αριθμό ατόμων. Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Δελίκηπος, Κόρνος, Ορόκλινη, Εθνικό Δασικό Πάρκο Ριζοελιάς, Δασάκι Άχνας, Άγιος Αντώνιος, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Νίκανδρος και Πάρκα Αθαλάσσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top