Ηρεμία στην περιοχή της Πύλας - Σε ετοιμότητα για να αποτρέψει επανέναρξη εργασιών η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Ηρεμία στην περιοχή της Πύλας - Σε ετοιμότητα για να αποτρέψει επανέναρξη εργασιών η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Η ειρηνευτική δύναμη των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) βρίσκεται σε ετοιμότητα να αναλάβει δράση εάν χρειαστεί για να αποτρέψει την επανέναρξη οποιωνδήποτε μη εξουσιοδοτημένων κατασκευαστικών εργασιών στη νεκρή ζώνη, δήλωσε το Σάββατο το πρωί στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ, ερωτηθείς για το πως είναι τώρα η κατάσταση μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Παρασκευή στη νεκρή ζώνη κοντά στην Πύλα και τις επιθέσεις κατά ειρηνευτών.

«Οι ειρηνευτές μας παρακολουθούν την κατάσταση στην περιοχή. Συνεχίζουν τις περιπολίες και βρίσκονται σε ετοιμότητα να αναλάβουν δράση εάν χρειαστεί για να αποτρέψουν επανέναρξη οποιωνδήποτε μη εξουσιοδοτημένων κατασκευαστικών εργασιών», είπε ο κ. Σιντίκ.

Ανέφερε ακόμη πως το πρωί υπήρχε ηρεμία στην περιοχή χωρίς οποιαδήποτε ένδειξη για επανέναρξη των εργασιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE