LIKE ONLINE

Αυτή θα είναι η τυχερή σας μέρα ανάλογα με το ζώδιό σας την εβδομάδα 21-27 Αυγούστου

Αυτή θα είναι η τυχερή σας μέρα ανάλογα με το ζώδιό σας την εβδομάδα 21-27 Αυγούστου

Δεν μας φτάνει το γεγονός ότι το καλοκαίρι πλησιάζει προς το τέλος του, έχουμε και τον ανάδρομο Ερμή να μας απειλεί με δοκιμασίες την εβδομάδα που έρχεται, 21-27 Αυγούστου.

Ωστόσο δεν το βάζουμε κάτω και διεκδικούμε το δικαίωμά μας σε όσο το δυνατόν περισσότερες όμορφες στιγμές, ειδικά τις παρακάτω μέρες που, σύμφωνα με το ζώδιό μας, η τύχη θα είναι με το μέρος μας.

Κριός: Πέμπτη 24 Αυγούστου. Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να έχετε το σύμπαν σύμμαχό σας, αρκεί να σταθείτε για λίγο και να αφουγκραστείτε τα μηνύματά του. Σε κάποιους τομείς της ζωής σας νιώθετε ότι δεν ξέρετε ακόμα πώς να προχωρήσετε, αλλά αφήστε το φως των άστρων να σας οδηγήσει προς την έξοδο από τις αρνητικές σκέψεις.

Ταύρος: Κυριακή 27 Αυγούστου. Η ευεξία βρίσκεται στο επίκεντρό σας, δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες και στην αυτοφροντίδα σας. Ο καλός ύπνος, η ενυδάτωση και η θρεπτική διατροφή δεν είναι χάσιμο χρόνου αλλά πρέπει να γίνουν προτεραιότητές σας. Το ίδιο ισχύει και για πρακτικές όπως ο διαλογισμός ή η πεζοπορία στη φύση.

Δίδυμος: Κυριακή 27 Αυγούστου. Σκεφτείτε, ειλικρινά, τι σας φέρνει ευτυχία και δίνει κίνητρο στη ζωή σας. Καταπολεμήστε την τάση να βλέπετε μόνο ό,τι υπάρχει μπροστά σας, τώρα η ψυχή σας λαχταρά για κάτι βαθύτερο. Ο Άρης στο Ζυγό σάς δίνει χαρά, ενώ ακολουθείτε ένα καινούριο μονοπάτι ανακάλυψης του εαυτού σας.

Καρκίνος: Τετάρτη 23 Αυγούστου. Ο Παρθένος κυριαρχεί στον τομέα της επικοινωνίας και σας ωθεί να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τους άλλους. Έχετε την τάση να βάζετε τις ανάγκες των γύρω σας πάνω από τις δικές σας, αλλά αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή σας θα σας δείξει ότι ήρθε η ώρα να βρείτε την ισορροπία.

Λέων: Πέμπτη 24 Αυγούστου. Η Σελήνη στον Τοξότη σας υπενθυμίζει να απολαμβάνετε τη ζωή. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να κάνετε πράγματα που σας φέρνουν φήμη ή την αποδοχή των άλλων, αλλά ό,τι σας κάνει πραγματικά να αισθάνεστε όμορφα. Όσο περνάει ο καιρός, συνειδητοποιείτε ότι η γνώμη των άλλων μετρά όλο και λιγότερο για εσάς.

Παρθένος: Τετάρτη 23 Αυγούστου. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας ωθήσει να τακτοποιήσετε τα πάντα στο παρελθόν σας και να διευκολύνετε την εξέλιξή σας, τη θεραπεία κάποιου τραύματος ή ακόμα και τη λήψη μιας δύσκολης απόφασης. Σε κάθε περίπτωση, θα καταλάβετε ότι για να φροντίσετε τους άλλους πρέπει πρώτα να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Ζυγός: Κυριακή 27 Αυγούστου. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και του πάθους, μπαίνει στο Ζυγό αυτή την εβδομάδα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, όπου θα αφοσιωθείτε στη δική σας αλήθεια. Οι προσωπικές σχέσεις σας ανέκαθεν έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε στην άκρη τα όνειρά σας και να τα ξεχάσετε.

Σκορπιός: Πέμπτη 24 Αυγούστου. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να χτίσετε την αυτοεκτίμησή σας καθώς κατανοείτε ότι αυτή είναι η πηγή όλων των ονείρων. Θα είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσετε ολόκληρη την αξία σας, αλλά μη φοβηθείτε να ανεβάσετε περισσότερο τον πήχυ των προσδοκιών. Μπορείτε να προσφέρετε πολύ περισσότερα στον εαυτό σας και στους άλλους.

Τοξότης: Πέμπτη 24 Αυγούστου. Η Σελήνη στο ζώδιό σας ρίχνει το φως της στις αφηγήσεις και στις ιδέες που πρέπει να αφήσετε πίσω σας για να δημιουργήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε. Ανέκαθεν εστιάζετε το βλέμμα σας στο μακρινό μέλλον και τώρα έχετε την ευκαιρία να κυνηγήσετε τους πιο μακροπρόθεσμους στόχους σας. Έχετε εξελιχθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, αλλά ακόμα δεν έχετε αλλάξει κατεύθυνση. Εκμεταλλευτείτε την καθοδήγηση που σας προσφέρει το σύμπαν.

Αιγόκερως: Κυριακή 27 Αυγούστου. Ο Άρης στο Ζυγό δίνει ώθηση στον τομέα της καριέρας και την οδηγεί σε μια νέα κατεύθυνση, που μπορεί να σημαίνει καινούριους ρόλους ή έστω καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή. Σε κάθε περίπτωση, η επιτυχία βρίσκεται μπροστά σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για συλλογική δουλειά για να έρθετε πιο κοντά της.

Υδροχόος: Κυριακή 27 Αυγούστου. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για νέες ευκαιρίες και εμπειρίες. Ο Άρης στο Ζυγό σάς δίνει τύχη και αφθονία, βοηθώντας σας να εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τις προοπτικές της ζωής σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει θετικές εξελίξεις στα ταξίδια, την εκπαίδευσή σας αλλά και μια βαθύτερη συνειδητοποίηση την οποία μπορεί να φέρει όχι απαραίτητα ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα αλλά το ένστικτό σας.

Ιχθύς: Πέμπτη 24 Αυγούστου. Η Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί την επαγγελματική ζωή σας, ενώ εσείς καλείστε να εστιάσετε σε ό,τι θέλετε να δημιουργήσετε. Μην αφεθείτε στο μαζικό ρεύμα αλλά κυνηγήστε τα δικά σας, μοναδικά όνειρα με αυτοπεποίθηση και αφοσίωση. Ίσως χρειαστεί να υιοθετήσετε μια αντισυμβατική προσέγγιση ή να καταφύγετε στην ανεξάντλητη πηγή ελπίδας που κρύβεται μέσα σας για να πετύχετε κάτι καλύτερο.

ΠΗΓΗ: marieclaire

Χριστοδουλίδης μπροστά στην πρώτη κρίση, οι χειρισμοί και η ασπίδα προστασίας

Πέντε πανέμορφες τοποθεσίες για εξορμήσεις τον Αύγουστο - Βίντεο

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη και το κινητό ανά… χείρας για φάσσες και ορτύκια 18.000 κυνηγοί - Τι πρέπει να προσέξουν

Αυτά τα 15 επιδόματα δημοσίων υπαλλήλων καταργούνται το 2024 – Σε ποια μπαίνει «ψαλίδι»

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο – Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Ήρεμη η κατάσταση στη νεκρή ζώνη στην Πύλα - Παραμένει σε ετοιμότητα η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top