Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Ταυτοποιήθηκαν κι άλλοι χούλιγκαν για τη φονική συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Ταυτοποιήθηκαν κι άλλοι χούλιγκαν για τη φονική συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να αναγνωρίσουν κι άλλα πρόσωπα που φαίνεται να συμμετείχαν στις αιματηρές συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Σύμφωνα με τον Alpha Ελλάδος, πρόκειται για περίπου 10 άτομα, όλοι Έλληνες οπαδοί κι έχουν αναγνωριστεί από τα βιομετρικά τους χαρακτηριστικά μέσα από τα βίντεο που εξετάζουν εδώ ημέρες οι αστυνομικές Αρχές.

Επιπλέον, στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι ένα πρόσωπο το οποίο μέσα από τα βίντεο φαίνεται να κυνηγά τον Μιχάλη Κατσούρη και να σηκώνει ένα κοντάρι προσπαθώντας να τον χτυπήσει.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Αυτά τα 15 επιδόματα δημοσίων υπαλλήλων καταργούνται το 2024 – Σε ποια μπαίνει «ψαλίδι»

Σε κλειστή συνεδρία του ΣΑ θα συζητηθεί τη Δευτέρα η κατάσταση στη νεκρή ζώνη

Με πρόστιμα χιλιάδων ευρώ ξεκίνησε η περίοδος κυνηγιού - Καταγγελίες σε 12 πρόσωπα

Πέντε πανέμορφες τοποθεσίες για εξορμήσεις τον Αύγουστο - Βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: «1.200 τόνοι βοήθειας από Κύπρο αναμένουν την αποστολή στη Γάζα»

ΥΠΕΞ: «1.200 τόνοι βοήθειας από Κύπρο αναμένουν την αποστολή στη Γάζα»

Την ελπίδα ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα, μέσω του σχεδίου Αμάλθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξέφρασε την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.