Ζελένσκι για Πριγκόζιν: «Δεν έχουμε σχέση με τη συντριβή - Όλοι καταλαβαίνουν ποιος έχει»

Ζελένσκι για Πριγκόζιν: «Δεν έχουμε σχέση με τη συντριβή - Όλοι καταλαβαίνουν ποιος έχει»

H Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με τη συντριβή του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο ηγέτης της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, όπως τόνισε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα στο Κίεβο.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον θάνατο του Πριγκόζιν, ο επικεφαλής του ουκρανικού κράτους είπε: «Όταν η Ουκρανία μίλησε και απηύθυνε έκκληση στις χώρες του κόσμου για τα αεροπλάνα, δεν εννοούσαμε αυτό, αλλά εννοούσαμε κάτι εντελώς διαφορετικό και θέλαμε υποστήριξη. Αν και, πιθανώς, θα βοηθήσει σίγουρα και σε κάποια κατεύθυνση».

Και συνέχισε, «φωτογραφίζοντας» κι αυτός, μετά τον Μπάιντεν, τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τη Ρωσία: «Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτή την κατάσταση, αυτό είναι σίγουρο. Νομίζω ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται ποιος έχει σχέση».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς ρεύμα τα κατεχόμενα: «Βολές» προς ΑΗΚ - Πώς απαντούν οι αρμόδιοι

Εξετάζουν την περιοχή για να βρουν τον δράστη της ληστείας στη Χλώρακα - Φέρει εκδορές και μώλωπες η 65χρονη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο - «Έσβησε» μοτοσικλετιστής – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Βίντεο
Δημοσκόπηση «Καθημερινής»: Οκτώ μήνες πριν την κάλπη - Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε σήμερα εκλογές
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Οι κατασκευαστές προειδοποιούν: Μην το κάνετε αυτό στο πλυντήριο ρούχων σας αμέσως μετά τη χρήση του

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE