LIKE ONLINE

Ο πιο περίεργος λόγος για να καθυστερήσει μια πτήση – Τι λέει εργαζόμενη σε αεροδρόμιο

Ο πιο περίεργος λόγος για να καθυστερήσει μια πτήση – Τι λέει εργαζόμενη σε αεροδρόμιο

Όλοι έχουμε βρεθεί στην –ομολογουμένως δυσάρεστη- θέση να πρέπει να περιμένουμε για ώρα ή ώρες το αεροπλάνο μας αφού για κάποιο λόγο, που δεν καταλαβαίνουμε πάντα, η πτήση μας έχει καθυστέρηση.

Συχνά καθυστερούν λόγω καιρικών φαινομένων, υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι, ένας από τους οποίους θα σας κάνει να γελάσετε… ή να εκνευριστείτε, ή και τα δύο

Μια πρώην εργαζόμενη στο αεροδρόμιο, και συγκεκριμένα στην υποδοχή, αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους ένα αεροπλάνο μπορεί να μείνει καθηλωμένο στο έδαφος. Απαντώντας σε μία γυναίκα που ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok λέγοντας ότι η πτήση της καθυστέρησε τρεις ώρες να αναχωρήσει λόγω μηχανικού προβλήματος, η Emma Swan, τόνισε ότι όταν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, όσο μικρό και αν είναι, το προσωπικό παίρνει τη δουλειά του πολύ σοβαρά και… δεν βιάζεται να τελειώσει.

«Τις περισσότερες φορές οι μηχανικές βλάβες δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι όμως κάτι που χρειάζεται χρόνο να επιλυθεί» λέει η Swan επιχειρώντας να καθησυχάσει και όσους φοβούνται τα αεροπλάνα.

«Ξέρω ότι πολλοί φοβάστε τα αεροπλάνο και μια καθυστέρηση μπορεί να επιτείνει το άγχος σας, όμως στην πραγματικότητα μια καθυστέρηση σημαίνει ότι το ταξίδι σας θα είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές» λέει σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Ο… άτακτος κάδος απορριμμάτων

Η πρώην εργαζόμενη στο αεροδρόμιο αποκαλύπτει και έναν από τους πιο… περίεργους λόγους για τους οποίους ένα αεροπλάνο έμεινε καθηλωμένο στο έδαφος.

«Σε μια πτήση, ήταν ένα μικρό αεροσκάφος που πήγαινε στην Αριζόνα. Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο και αρχικά υπολογίστηκε ότι θα καθυστερούσε 30 λεπτά αλλά όσο περνούσε η ώρα το πρόβλημα δε λυνόταν και οι επιβάτες άρχισαν να εκνευρίζονται και να ζητούν εξηγήσεις που δεν είχα να τους δώσω» λέει.

«Συνήθως το πλήρωμα δεν δίνει πληροφορίες ούτε σε εμάς, οπότε δεν ήξερα τι να τους πω. Όταν είχαν περάσει ήδη τρεις ώρες όμως, μια αεροσυνοδός με λυπήθηκε και μου αποκάλυψε ότι οι κάδοι απορριμμάτων είχαν σπάσει» αποκαλύπτει.

«Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείτο κίνδυνος για την ασφάλεια. Το ανταλλακτικό βρισκόταν σε άλλο αεροδρόμιο οπότε καταλαβαίνετε ότι μέχρι να γίνουν όλα όσα έπρεπε, πέρασαν ώρες…» λέει.

Η Swan εξηγεί ότι όσο μικρότερο το τζετ, τόσο μεγαλύτερα τα προβλήματα συνήθως. «Είναι πιο ευαίσθητα στη ζέστη και μπορεί να χρειαστεί να μειωθεί το βάρος τους

Ένας ακόμα λόγος που μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση πτήσης είναι οι επιβάτες! «Μια φορά ήταν ένας κύριος που φαινόταν μεθυσμένος. Αυτό είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο γιατί το υψόμετρο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές» λέει.

 

 

«Θα περιμένω 10 ώρες αν χρειαστεί»

«Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσετε αλλά όταν απαιτείται συντήρηση μετά από μηχανική βλάβη θα κάτσω να περιμένω και 10 ώρες αν χρειαστεί» έγραψε στο βίντεο της Swan ένας σχολιαστής, σύμφωνα με τη New York Post.

«Η καθυστέρηση λόγω συντήρησης μετά από μηχανική βλάβη είναι ο λόγος για τον οποίο σπάνια πια συντρίβονται τα εμπορικά αεροπλάνα» έγραψε κάποιος άλλος.

«Μία πτήση μου είχε καθυστέρηση για αρκετές ώρες επειδή είχε σπάσει το σκίαστρο στο πιλοτήριο» ανέφερε ένας τρίτος.

Πηγή: in.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top