ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Έπεσαν πυροβολισμοί σε σχολικό αγώνα - Τουλάχιστον 4 τραυματίες - Πιθανή εμπλοκή αστυνομικού - Βίντεο

ΗΠΑ: Έπεσαν πυροβολισμοί σε σχολικό αγώνα - Τουλάχιστον 4 τραυματίες - Πιθανή εμπλοκή αστυνομικού - Βίντεο

Νέο περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε περιοχή της Οκλαχόμα.

Πιο αναλυτικά, άγνωστος άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου μεταξύ Λυκείων στο Choctaw High School, στην Del City της Οκλαχόμα, το βράδυ της Παρασκευής (25/8), με αποτέλεσμα 4 άτομα να τραυματιστούν.

Ανάμεσα στους τραυματίες φέρεται να βρίσκεται και ένας 15χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, το περιστατικό σημειώθηκε εντός του κατάμεστου γηπέδου και ενώ ο αγώνας βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Αμέσως επικράτησε πανικός και οι παίκτες καθώς και άτομα από το κοινό άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν.

Η στιγμή των πυροβολισμών - Προσοχή: Οι εικόνες ίσως ενοχλήσουν


Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του δράστη ή των δραστών. Σύμφωνα όμως με το abc news, ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντελ Σίτι, Λόιντ Μπέργκερ, δήλωσε ότι αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας του Ντελ Σίτι βρίσκονταν στον αγώνα παρέχοντας ασφάλεια και ένας από αυτούς φέρεται να πυροβόλησε με το όπλο του, χωρίς να τραυματιστεί.

"Ένας αστυνομικός του Ντελ Σίτι ενεπλάκη στους πυροβολισμούς", δήλωσε συγκεκριμένα, προσθέτοντας ότι το γραφείο του σερίφη της Οκλαχόμα θα διερευνήσει την εμπλοκή του αστυνομικού στους πυροβολισμούς.

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top