LIFESTYLE

Έγινε κατάξανθη! Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη με το νέο της πανέξυπνο… χρώμα (ΦΩΤΟ)

Έγινε κατάξανθη! Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη με το νέο της πανέξυπνο…  χρώμα (ΦΩΤΟ)

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο όμορφες, γυμνασμένες και ταλαντούχες εκπροσώπους της εγχώριας showbiz.

Η τραγουδίστρια λατρεύει να χτυπάει καινούργια τατουάζ στο κορμί της και να αλλάζει στυλ και look στα μαλλιά της -βαριέται τη ρουτίνα και θέλει συνεχώς να πειραματίζεται και να δοκιμάζει καινούργια πράγματα.

Το τελευταίο διάστημα η ίδια είχε ενδώσει στο ξανθό, όμως πρόσφατα το… τερμάτισε, αποκτώντας ένα έντονο φωτεινό χρώμα που της ταιριάζει απίστευτα και έρχεται σε ωραία αντίθεση με το σοκολατένιο δέρμα της.

Η ίδια, γράφει το ελληνικό People, ανέβασε τη selfie με το καινούργιο κατάξανθο χρώμα στα μαλλιά της στα social media, ενημέρωνοντας παράλληλα τους χιλιάδες followers της πως έχει μπει στο στούντιο και ετοιμάζει τα καινούργια της τραγούδια.

«Ας κάνουμε μουσική!!! Η οικογένειά μου @panik_entertainment», έγραψε η ίδια ως λεζάντα για την παρακάτω φωτογραφία της:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top