ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θερμαινόμενα τσιγάρα, κούτες τσιγάρων και καπνού από τα κατεχόμενα

Θερμαινόμενα τσιγάρα, κούτες τσιγάρων και καπνού από τα κατεχόμενα

Φορτωμένο με διαφόρων ειδών καπνικά αδασμολόγητα προϊόντα από τα κατεχόμενα συνελήφθη ζευγάρι στην περιοχή Αθηένου. Στον 69χρονο άνδρα και την 50χρονη γυναίκα επιδόθηκε ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού προστίμου ύψους 15 χιλιάδων ευρώ, αφού μετά από καταμέτρηση βρέθηκαν στην κατοχή τους 109 κούτες θερμαινόμενων τσιγάρων, 19 κούτες τσιγάρων, 10 κούτες καπνού καθώς και ποσότητα καπνού ναργιλέ.

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (31/8) να διακινούνται με αυτοκίνητο σε χωμάτινο δρόμο στην Αθηένου, ερχόμενοι από την περιοχή της Λουρουτζίνας. Ανακόπηκαν για έλεγχο από μέλη της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης των Μεταναστευτικών Ροών και σ’ έρευνα που ακολούθησε στο όχημά τους από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ανευρέθηκαν τα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, τα οποία και κατακρατήθηκαν. Εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν, επίσης, και κατασχέθηκαν ένα πορτοφόλι, ένα τσαντάκι, δύο τσάντες ώμου, τρεις ζώνες μέσης καθώς και μία φιάλη με ψυκτικό αέριο, βάρους 12 κιλών.

Σύμφωνα με τους συλληφθέντες, αγόρασαν τα πιο πάνω προϊόντα από τις κατεχόμενες περιοχές. Με την ολοκλήρωση των ερευνών, οι λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, αφού συνέλαβαν τον 69χρονο και την 50χρονη, προχώρησαν στην έκδοση εξώδικης ειδοποίησης πληρωμής του χρηματικού ποσού των 15 χιλιάδων ευρώ, για την κατοχή των ανευρεθέντων αδασμολόγητων προϊόντων.

Κι άλλες περιπτώσεις

Εξάλλου, ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 1.700 ευρώ για κατοχή αδασμολόγητων προϊόντων καπνού εκδόθηκε χθες και σε άντρα ηλικίας 50 ετών. Στην κατοχή του βρέθηκαν 12 κούτες τσιγάρων, πέντε κούτες θερμαινόμενων τσιγάρων, δύο κούτες καπνού, 25 κουτιά γιαουρτιού κι ένα δοχείο με λάδι τεσσάρων λίτρων.

Τα ανευρεθέντα αγοράστηκαν από τα κατεχόμενα με σκοπό να διατεθούν στις ελεύθερες περιοχές Ο 50χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο από την Αστυνομία και το Τελωνείο στο σημείο διέλευσης Αγίου Δομετίου, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας και λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων.

Όπως αναφέρεται σ’ επίσημη ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε 67 πρόσωπα και έρευνα σε 53 οχήματα. Στην κατοχή αριθμού προσώπων εντοπίστηκαν συνολικά οκτώ κούτες θερμαινόμενων τσιγάρων, δύο κούτες τσιγάρων, και 10 λίτρα βενζίνης που είχαν αγοραστεί στις κατεχόμενες περιοχές. Αντίστοιχες εξώδικες ειδοποιήσεις πληρωμής για το ποσό των 370 ευρώ εκδόθηκαν στους κατόχους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top