LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου: «Με φλέρταραν περισσότερο πριν γίνω διάσημη κι ας είχα περισσότερα κιλά ή ήμουν πιο απεριποίητη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Με φλέρταραν περισσότερο πριν γίνω διάσημη κι ας είχα περισσότερα κιλά ή ήμουν πιο απεριποίητη»

Λίγο πριν ξεκινήσει η φετινή τηλεοπτική σεζόν και επιστρέψει με την εκπομπή της «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την προσωπική της ζωή σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ!».

Για το γεγονός ότι δεν διστάζει να πει την ηλικία της δημοσίως, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Δεν λέω απλώς ότι είμαι 38, λέω ότι πλησιάζω τα 40. Δεν καταλαβαίνω αυτό τον ρατσισμό με τις ηλικίες. Σέβομαι όσες γυναίκες δεν θέλουν να λένε την ηλικία τους, αλλά προσωπικά νιώθω ότι όσο μεγαλώνω είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να την κρύψω».

Σχετικά με το αν τη φλερτάρουν, η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε: «Όχι. Πολύ δύσκολα. Τα βάζω και με τον εαυτό μου, λέω "μήπως κάνω κάτι λάθος και δεν με φλερτάρουν;"».

Ενώ, για το αν τη φλέρταραν περισσότερο πριν γίνει γνωστή, η ίδια απάντησε καταφατικά: «Πολύ περισσότερο, και ας είχα περισσότερα κιλά ή ήμουν πιο απεριποίητη. Έχω και τους γονείς μου που μου λένε συνέχεια πότε θα κάνω οικογένεια. Εκείνοι με έκαναν σε μικρή ηλικία, η μητέρα μου ήταν 23 και ο πατέρας μου 25. Είναι πολύ καλοί άνθρωποι, αλλά νιώθω ότι με πιέζουν άθελά τους σε αυτό το κομμάτι. Όσο και αν τους λέω ότι πάω καλά στη δουλειά μου, νομίζω ότι το προσωπικό μου θέμα τους πονάει λίγο».

IMG_4655__1_

«Έχω δουλέψει πολύ με τις ανασφάλειές μου, που είναι άπειρες και έχουν να κάνουν με τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Δεν κατηγορώ τους γονείς μου, αλλά όλοι μας έχουμε λίγο-πολύ τα θέματά μας από την παιδική μας ηλικία. Θεωρώ ότι υπάρχουν φορές που με έχω αδικήσει. Από την άλλη, αυτή η ανασφάλεια μου έχει και καλό, κυρίως στη δουλειά μου, με είδε ο κόσμος διαφορετικά, όπως είμαι αληθινά. Στην προσωπική μου ζωή όμως μου έχει κάνει κακό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είμαι ένας πολύς δοτικός άνθρωπος. Έχω ανάγκη να θαυμάζω τον άντρα που είναι δίπλα μου και έχω τόσα πράγματα να δώσω που τον κάνω να νιώθει πολύ ωραία. Ίσως στην πορεία να κάνω και εγώ κάποιους λάθος χειρισμούς και να μην έχει προκύψει μέχρι στιγμής να βρω τον άντρα της ζωής μου και να κάνω οικογένεια», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να είναι σε σχέση με έναν δικηγόρο ή με έναν γιατρό, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Θα μπορούσα. Έχω ανάγκη να θαυμάζω τον σύντροφό μου, να επικοινωνούμε. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό του στάτους, είναι όμως διεγερτικό να είναι πετυχημένος σε αυτό που κάνει και να είναι καλός άνθρωπος».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top