Βίντεο: Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ σε κλειστό στο «παλάτι» του - Οι γκρίνιες για τα φάουλ και οι «προβοκάτσιες» σε συμπαίχτες και αντιπάλους

Βίντεο: Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ σε κλειστό στο «παλάτι» του - Οι γκρίνιες για τα φάουλ και οι «προβοκάτσιες» σε συμπαίχτες και αντιπάλους

Ένα υπερσύγχρονο γήπεδο μπάσκετ διαθέτει το «παλάτι» στο οποίο μένει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media με τον Τούρκο πρόεδρο να παίζει μαζί με στενούς του συνεργάτες ανάμεσα στους οποίους ο Ιμπραήμ Καλίν, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο Φαϊρεντίν Αλτούν κ.α.

Δείτε το βίντεο

Στο βίντεο που ανήρτησε ο βουλευτής Προύσας του AKP, Μουσταφά Βαρανκ, ο Ερντογάν ακούγεται να γκρινιάζει μετά από τις διαμαρτυρίες για φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής. «Ήταν φάουλ, άστο, ήταν φάουλ» ακούγεται να λέει ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ερντογάν προβόκαρε και τον συμπαίχτη και πρώην μπασκετμπολίστα Ομέρ Ονάν μετά από άστοχο σουτ καθώς του φώναξε «Έλα Ομέρ, μπορείς να σκοράρεις».

Ο τούρκος πρόεδρος, πάντως, φρόντισε πριν να μπει στο γήπεδο να κάνει ζέσταμα προκειμένου να αποφύγει κάποιο τραυματισμό.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE