ΔΙΕΘΝΗ

Ηλικιωμένος βελονιστής στις ΗΠΑ παρέλυσε ασθενή και της επιτέθηκε σεξουαλικά - «Τον παρακάλαγα να σταματήσει»

Ηλικιωμένος βελονιστής στις ΗΠΑ παρέλυσε ασθενή και της επιτέθηκε σεξουαλικά - «Τον παρακάλαγα να σταματήσει»

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης έπεσε μία γυναίκα από έναν 90χρονο βελονιστή στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Ο Δρ. Shi Ying Kuai κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση δεύτερου βαθμού και σεξουαλική επίθεση, εβδομάδες αφότου φέρεται να επιτέθηκε στο θύμα του, την 28χρονη River Lajoice αφού την παρέλυσε μερικώς με τη μέθοδο του βελονισμού μέσα στην κλινική του, είπε η αστυνομία του Asheville.

Η Lajoice επισκεπτόταν τον Kuai δύο φορές την εβδομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια προτού εκείνος εκδηλώσει την βίαιη συμπεριφορά του.

Φώναζε για βοήθεια και τον παρακαλούσε να σταματήσει

«Νόμιζε ότι θα ξεφύγει από αυτό και πως όλα θα ήταν εντάξει», είπε το 28χρονο θύμα στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι News 13.

Σύμφωνα με την New York Post, αφού τρύπησε το σώμα της με βελόνες ως συνήθως, ο Kuai άρχισε να γδύνει την ασθενή του και άρχισε να τη φιλάει στο σώμα της, υποστήριξε η 28χρονη.

«Απλώς κλιμακώθηκε έντονα από εκεί και πέρα», είπε η ίδια.

«Μου έλεγε επανειλημμένα ‘ευχαριστώ’»

Η Lajoice έμεινε αβοήθητη και πιστεύει ότι ο Kuai τοποθέτησε σκόπιμα τις βελόνες για να την αφήσει σε μεγάλο βαθμό ανίκανη να κινήσει το σώμα της. Καθηλωμένη στο κρεβάτι, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και να παρακαλά τον 90χρονο να σταματήσει.

Η ίδια κατήγγειλε αμέσως τον Kuai στην αστυνομία επειδή την εκμεταλλεύτηκε ενώ ήταν σωματικά και ψυχικά ευάλωτη. Είπε στο πρακτορείο ότι τον εμπιστευόταν και, με την πάροδο των ετών, είχε παραπέμψει περίπου δύο δεκάδες άτομα στο ιατρείο του.

«Ήταν ουσιαστικά σαν παππούς, αν μη τι άλλο, σαν προπάππους», δήλωσε η River.

«Αυτός είναι ο λόγος που αισθάνομαι πολύ έντονα ότι πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό, όχι μόνο για να σεβαστώ τον εαυτό μου και να μην αφήσω κάποιον να τη γλιτώσει, αλλά και για να προειδοποιήσω τον κόσμο και να τον ενημερώσω ότι αυτός δεν είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να εμπιστεύεσαι», πρόσθεσε.

Η αστυνομία του Asheville ενθαρρύνει και άλλα πιθανά θύματα του 90χρονου να καταθέσουν. «Οι δράστες υπάρχουν σε όλες τις ηλικίες, σχήματα και μεγέθη», εξήγησε ένας υπαστυνόμος, σύμφωνα με την New York Post.

Ο Kuai κρατείται αυτήν τη στιγμή με εγγύηση 100.000 δολαρίων.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top