ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος της Cyprus Airways - Δείτε το βιογραφικό του

Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος της Cyprus Airways - Δείτε το βιογραφικό του

Η Cyprus Airways, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία που φέρει τη σημαία της Κύπρου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο σημαντικές προσθήκες στην διοίκηση της. Ο κ. Τάσος Μιχαήλ διορίστηκε νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο ενισχύεται επίσης με τον κ. Γιώργο Χατζηγιάννη που διορίστηκε ως νέο μέλος.

Ο κ. Μιχαήλ, δικηγόρος στο επάγγελμα, φέρνει μαζί του πλούσια εμπειρία στους κλάδους της χρηματοδότησης περιουσιακών στοιχείων, των εξαγορών και των μισθώσεων. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει συμβουλεύσει ναυτιλιακούς ομίλους, αεροπορικές εταιρείες, τράπεζες, επενδυτικά ταμεία και επενδυτές σε όλο τον κόσμο, συνεργαζόμενος με κορυφαίες εταιρείες όπως η McKinsey, η Onex Capital Partners αλλά και διάφορες ιδιωτικές και κρατικές αεροπορικές εταιρείες και με κατασκευαστές αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των Airbus και Boeing.

]Σχολιάζοντας το διορισμό του, ο κ. Μιχαήλ δήλωσε: "Είμαι πολύ περήφανος που αναλαμβάνω την προεδρία της Cyprus Airways. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο, τη διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας, μπορούμε να οδηγήσουμε την εταιρεία αυτή σε ακόμη πιο επιτυχημένη πορεία που θα δικαιώσει την επένδυση του ιδιοκτήτη μας και θα προσθέσει αξία για τους πελάτες μας".

Τάσος Μιχαήλ

 

Ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας πρόσθεσε: "Ο Τάσος φέρνει μαζί του δεκαετίες εμπειρίας σε μεγάλης κλίμακας αναπτυξιακά έργα αερομεταφορών, αφού πρωτοστάτησε σε διάφορες νεοσύστατες αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες σήμερα είναι ηγέτες του κλάδου. Μαζί με τη διευθυντική μου ομάδα, είμαι ενθουσιασμένος που τον καλωσορίζω στην ομάδα μας, και προσβλέπω στην συνεισφορά του στην υλοποίση του οράματος μας για την ανάπτυξη της Cyprus Airways".

Ο Γιώργος Χατζηγιάννης, ένας ιδιαίτερα καταξιωμένος επαγγελματίας με ισχυρό υπόβαθρο στις διεθνείς κινητές αξίες και την επενδυτική τραπεζική, είναι κάτοχος MBA και MSC στα ακίνητα. Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Τσόκκος, Διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Στοιχημάτων Κύπρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του CFI Λεμεσού. Επιπλέον, υπηρετεί ως εταίρος και διευθυντής στην CyCHartsGlobal Fiduciary Services and Consulting. Ο κ. Χατζηγιάννης θα προσφέρει πολύτιμη ηγετική και συμβουλευτική εμπειρία στην ομάδα των Κυπριακών Αερογραμμών.

Η προσθήκη του κ. Μιχαήλ ως Προέδρου και του κ. Χατζηγιάννη ως νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σηματοδοτεί ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στο ταξίδι της Cyprus Airways προς την αριστεία και την ανάπτυξη στον κλάδο των αερομεταφορών.

Ο κ. Sies πρόσθεσε: " Η Cyprus Airways είναι τώρα σε ισχυρότερη θέση για να επιδιώξει τις στρατηγικές της φιλοδοξίες. Μαζί με τη διευθυντική μου ομάδα, ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την αεροπορική εταιρεία με νέα δρομολόγια και συχνότητες και να παρέχουμε ένα ακόμη καλύτερο προϊόν στους πελάτες μας, υποστηρίζοντας παράλληλα την κυπριακή οικονομία και ιδιαίτερα την τουριστική βιομηχανία".

Γιώργος Χατζηγιάννης

Σχετικά με την Cyprus Airways

Η Cyprus Airways, ο αερομεταφορέας που φέρει την κυπριακή σημαία, επανέλαβε τις δραστηριότητές της το 2016. Η αεροπορική εταιρεία αναβάθμισε τον στόλο της αυτό το καλοκαίρι με δύο καινούργια, φιλικά προς το περιβάλλον Airbus A220, τα οποία θα προσφέρουν έως και 25% λιγότερες εκπομπές CO2, χαμηλότερο αποτύπωμα θορύβου και εντελώς νέα πρότυπα άνεσης για τους πελάτες. Ο στόλος της εταιρείας περιλαμβάνει επίσης τρία αεροσκάφη Airbus A320 και εξυπηρετεί ένα δίκτυο δεκαεννέα, τακτικών προορισμών. Οι χειμερινοί προορισμοί περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ, το Ερεβάν, το Παρίσι,, το Ντουμπάι, το Μιλάνο-Μαλπένσα, και τη Ζυρίχη.

Μάθετε περισσότερα: www.cyprusairways.com
Εξερευνήστε: flight schedule
Βρείτε μας στα:
Facebook: facebook.com/cyprusairways
Instagram: instagram.com/cyprusairways
LinkedIn: linkedin.com/company/cyprusairways

Για ερωτήσεις προς τα μέσα ενημέρωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το: [email protected]

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top