LIKE ONLINE

Γεμάτες προκλήσεις οι επόμενες ημέρες για τα παρακάτω ζώδια

Γεμάτες προκλήσεις οι επόμενες ημέρες για τα παρακάτω ζώδια

Είναι η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και για κάποιους από εμάς, η αρχή είναι δύσκολη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρουμε μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα. Απλώς, τα λάθη μας μάς χτυπούν την πόρτα. Το θέμα είναι ποιοι από εμάς θα τα δουν ως σκαλοπάτια γνώσης ή θα μεμψιμοιρούν γύρω από αυτά.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 2 – 8 Οκτωβρίου 2023, έχουμε τον Ερμή στον Ζυγό, ο οποίος μας αφήνει να σκεφτούμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να μιλήσουμε και να πούμε όλα όσα έχουμε στο μυαλό μας. Αν και είναι καλό να ανοίγουμε την καρδιά μας, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη μάς δίνει να καταλάβουμε ότι δεν θα πάρουν όλοι ήρεμα και αγαπησιάρικα τις σκέψεις μας. Τις επόμενες ημέρες η Αφροδίτη εισέρχεται στον Παρθένο και αυτό είναι ένα δυνατό σημάδι για τρία συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία θα έχουν μια εβδομάδα γεμάτη προκλήσεις.

Δίδυμος

Σκοπεύετε να κάνετε τόσα πολλά αυτή την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, που όταν δεν τα καταφέρετε θα νιώθετε πως αποτύχατε εντελώς. Κι όμως, οι στόχοι που θέσατε δεν είναι ρεαλιστικοί. Γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα ταυτόχρονα.

Υπάρχουν πολλές αντίθετες διελεύσεις που σας επηρεάζουν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, και αυτό θα φανεί περισσότερο όταν αντιληφθείτε πως κάνετε ορισμένα λάθη. Το μήνυμα της εβδομάδας; Ξεκινάμε και σταματάμε, πράγμα που δεν είναι πολύ τραγικό. Απογοητεύεστε, με το παραμικρό, για πράγματα και καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Ηρεμήστε και θα νιώσετε πως όλα θα εξομαλυνθούν σιγά σιγά μόνα τους.

Καρκίνος

Απογοήτευση, αδυναμία, ακεφιά είναι τα συναισθήματα που θα χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα. Νιώθετε παγιδευμένες και πως δεν μπορείτε να προχωρήσετε, ενώ μειώνεται η υπομονή σας και η ανοχή σας σε καταστάσεις. Οι προθέσεις είναι πολύ καλές, μα τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που προσδοκάτε και απογοητεύεστε.

Το πρόβλημα είναι ότι ασκείτε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας για να είστε τέλειες. Αφεθείτε για λίγο και όλα θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή. Μην πιέζετε την τύχη σας και προσπαθήστε να κατανοήσετε τη φύση του συγχρονισμού. Όταν ένα πράγμα πρέπει να λειτουργήσει, θα λειτουργήσει. Εμπιστευτείτε το.

Αιγόκερως

Οι προσδοκίες σας είναι πολύ μεγάλες, μα η πραγματικότητα σάς προσγειώνει απότομα. Όρεξη για νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες έχετε, αλλά οι καταστάσεις σάς βάζουν σε άλλο mentalite. Είστε γεμάτες ενέργεια και όρεξη για πολλά, αλλά όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλετε απογοητεύεστε. Να θυμάστε πως δεν γίνεται τα πάντα να λειτουργήσουν αυτομάτως όπως τα θέλετε εσείς και θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να καταφέρετε όλα όσα έχετε σχεδιάσει. Υπομονή και ηρεμία, για να φτάσετε στον στόχο σας.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top