ΕΛΛΑΔΑ

Κασσελάκης: «Το 2009 ψήφισα Παπανδρέου, όσοι νομίζουν ότι είμαι Αμερικανάκι, θα καταλάβουν ότι βρήκαν έναν Κρητίκαρο»

Κασσελάκης: «Το 2009 ψήφισα Παπανδρέου, όσοι νομίζουν ότι είμαι Αμερικανάκι, θα καταλάβουν ότι βρήκαν έναν Κρητίκαρο»

Την διαδρομή από τις ΗΠΑ έως την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε λίγους μήνες, ξεδίπλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη στον ALPHA. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε αρκετές φορές στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ενώ περιέγραψε και το πώς γνωρίστηκαν.

Όπως είπε, η γνωριμία τους έγινε από τον τομέα Διαφάνειας και πιο συγκεκριμένα από τον Μανώλη Καπνισάκη ο οποίος τον σύστησε στον Παύλο Πολάκη και από εκεί στον Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο, όπως είπε, ο κ. Κασσελάκης έχει διαφορετική άποψη από τον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την Παιδεία. «Δεν έχω ίδια γνώμη με τον Τσίπρα, φοβάμαι το σενάριο των δύο ταχυτήτων στην Παιδεία», δήλωσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε ότι το 2009 πράγματι ψήφισε ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου. «Όσοι νομίζουν ότι σε εμένα βρήκαν ένα Αμερικανάκι, θα καταλάβουν ότι βρήκανε έναν Κρητίκαρο».

Ο κ. Κασσελάκης, ανέφερε ότι θαυμάζει τον Άρη Βελουχιώτη, καθώς όπως είπε είναι μια ιστορική φυσιογνωμία που αξίζει τον σεβασμό. Αποκάλυψε ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.

Αναφορικά με το ύφος του Παύλου Πολάκη στον δημόσιο διάλογο, ο κ. Κασσελάκης κράτησε αποστάσεις λέγοντας όμως ότι συνδέονται από κοινό αίσθημα δικαιοσύνης. «Μπορεί να έχουμε διαφορετικό τρόπο έκφρασης, αλλά και οι δύο εκνευριζόμαστε όταν αισθανόμαστε βαθιά μέσα μας ότι κάποιος κλέβει από τον πλούτο των παιδιών μας, έχω άλλο στυλ από τον Παύλο. Ο Παύλος είναι δυναμικός, προσπαθεί να δώσει φωνή στον κόσμο, μακάρι να το πάλευαν κι άλλοι βουλευτές», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top