ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θάνατος 24χρονου Κυριάκου: Εντόπισαν την πραγματική αιτία θανάτου μετά από πολύμηνη έρευνα - Τι συνέβη

Θάνατος 24χρονου Κυριάκου: Εντόπισαν την πραγματική αιτία θανάτου μετά από πολύμηνη έρευνα - Τι συνέβη

Σε «σφαιρίδια» και νιτρική αμμωνία που εκτοξεύθηκαν από αερόσακο μάρκας Τακάτα οφείλεται τελικά ο θάνατος του 24χρονου Κυριάκου Όξινου σε τροχαίο δυστύχημα τον περασμένο Ιανουάριο.

Αυτό, όπως ανέφερε στο κρατικό ραδιόφωνο η μητέρα του Κυριάκου, Μαρία Λούη, ήταν το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας.

Εφιστώντας την προσοχή των οδηγών για τους συγκεκριμένους αερόσακους, η κυρία Λούη πρόσθεσε ότι σημάδια στο σώμα και το κεφάλι του Κυριάκου δεν δικαιολογούσαν θάνατό από πολυτραυματισμό.

Μιλώντας επίσης στο Τρίτο, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, Ελένη Πίπη, επεσήμανε ότι αρκετοί είναι οι οδηγοί που δεν ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις για ανάκληση των αερόσακων Τακάτα. Ανακοίνωσε ότι, μετά το θάνατο του νεαρού Κυριάκου, ο τρόπος ενημέρωσης έχει διαφοροποιηθεί και τα αυτοκίνητα που ανακαλούνται δεν μπορούν να περάσουν από τεχνικό έλεγχο αν δεν προηγηθούν οι επιδιορθώσεις.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μηχανοκίνητων Οχημάτων, Αλέξης Άννινος, ανέφερε στο Πρωινό δρομολόγιο ότι τις ανακλήσεις οφείλει να τις πληρώνει ο κατασκευαστής και όχι οι ίδιοι οι οδηγοί. Πρόσθεσε ότι οι εταιρείες συμμορφώνονται με τις οδηγίες των κατασκευαστών.

Πηγή: riknews.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top