ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη μαρίνα Αγίας Νάπας έφτασαν 65 πολίτες από το Ισραήλ με ιδιωτικά σκάφη - Δείτε φωτογραφίες

Στη μαρίνα Αγίας Νάπας έφτασαν 65 πολίτες από το Ισραήλ με ιδιωτικά σκάφη - Δείτε φωτογραφίες

Συνολικά 65 πολίτες, Ευρωπαίοι και Ισραηλινοί, έφτασαν το μεσημέρι στη μαρίνα Αγίας Νάπας με δύο ιδιωτικά σκάφη.

Σε ανακοίνωση της Μαρίνας Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «γύρω στις 15.30 της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου, έφτασαν στη μαρίνα, δύο ιδιωτικά σκάφη που μετέφεραν 65 συνολικά Ευρωπαίους και Ισραηλίτες πολίτες που διέφυγαν από την εμπόλεμη ζώνη στο Ισραήλ».

Προστίθεται ότι «στη Μαρίνα είχαν έγκαιρα οργανωθεί οι χώροι υποδοχής από το προσωπικό και τις εμπλεκόμενες κυβερνητικές υπηρεσίες ώστε η υποδοχή και φιλοξενία να είναι στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο».

Ο Διευθυντής της Μαρίνας Κώστας Φυτιρής είπε πως «η Μαρίνα θα προσφέρει δωρεάν ό,τι υπηρεσίες απαιτηθούν. Η συνεργασία με τις κυβερνητικές Υπηρεσίες θα είναι συνεχής για όσο διάστημα απαιτηθεί για την υποδοχή και φιλοξενία πολιτών της εμπόλεμης ζώνης στο Ισραήλ».

Δείτε φωτογραφίες 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top