Κατέληξε τελικά το 6χρονο παιδάκι που βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα

Κατέληξε τελικά το 6χρονο παιδάκι που βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το περιστατικό που σημειώθηκε στις 6 Οκτωβρίου στην Πάφο, όπου παιδάκι 6 ετών εντοπίστηκε να επιπλέει σε πισίνα ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline o Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, το αγοράκι έχασε την μάχη με την ζωή. Σημειώνεται ότι από τις 6 Οκτωβρίου, το παιδάκι νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η νεκροτομή επί της σορού αναμένεται ότι θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE