Τρόμος για ζευγάρι στη Λεμεσό: 24χρονος πήγε έξω από το σπίτι τους κρατώντας το G-3!

Τρόμος για ζευγάρι στη Λεμεσό: 24χρονος πήγε έξω από το σπίτι τους κρατώντας το G-3!

Συνελήφθη χθες Τρίτη (1/9) βάσει δικαστικού εντάλματος 24χρονος και αντιμετωπίζεις τις κατηγορίες της παράνομης κατοχής και μεταφοράς όπλου και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 24χρονος κάτοικος Λεμεσού μετά από έντονη λογομαχία και παρατήρηση που δέχτηκε από γειτόνισσα του, μπήκε στο σπίτι του, άρπαξε το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G-3 και με αυτό κατευθύνθηκε προς το σπίτι του ζευγαριού.

Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι γείτονες του, έντρομοι έτρεξαν να κρυφτούν, καλώντας παράλληλα και την Αστυνομία, καθώς θεωρήθηκε ότι ο νεαρός ήταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου και κινδύνευε η ζωή τους.

Ευτυχώς για καλή τους τύχη, μόλις το ζευγάρι πανικόβλητο έτρεξε να φύγει από τη βεράντα απ’ όπου βρίσκονταν, αποχώρησε χωρίς να υπάρξουν άλλα παρατράγουδα.

Ο 24χρονος πάντως σε κατάθεση του αρνείται το γεγονός ότι έστρεψε το G-3 εναντίον των γειτόνων του με τους οποίους διαπληκτίστηκε νωρίτερα επειδή του έκαναν παρατήρηση για τους σκύλους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.