ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός στη Λαμία: Μαθητές ξυλοκόπησαν 17χρονο - «Γονάτισε να προσκυνήσεις αλλιώς θα σε μαχαιρώσουμε»

Άγριος ξυλοδαρμός στη Λαμία: Μαθητές ξυλοκόπησαν 17χρονο - «Γονάτισε να προσκυνήσεις αλλιώς θα σε μαχαιρώσουμε»

Νέα βίντεο ντοκουμέντα έρχονται στο «φως» της δημοσιότητα από τον άγριο ξυλοδαρμό 17χρονου από 16χρονους μαθητές του ΕΠΑΛ στη Λαμία την Πέμπτη (12/10).

Ο 17χρονος έπεσε θύμα σωματικής επίθεσης από ανηλίκους την περασμένη εβδομάδα ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε- λίγο αργότερα- βίντεο από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής συγγενών του μαθητή στη Λαμία με τους 16χρονους.

Τώρα, νέα βίντεο ντοκουμέντα ρίχνουν περισσότερο φως στα όσα έγιναν στη Λαμία, όπως μεταδίδει το Mega και η εκπομπή Live News. Στα νέα βίντεο φαίνεται το bullying που προηγήθηκε με χτυπήματα μέσα στο σχολείο ενώ μετά το σχόλασμα τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο.

Το χρονικό

Όλα είχαν ξεκινήσει στα μέσα της περασμένης εβδομάδας όταν δύο 16χρονοι φέρεται να απαίτησαν από 17χρονο συμμαθητή τους, να γονατίσει μπροστά τους και το σχετικό βίντεο να ανέβει στα social media για να διασυρθεί.

Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι είπαν στον μαθητή, σύμφωνα με το lamiareport.gr, «ή θα γονατίσεις να προσκυνήσεις για να σε τραβήξουμε βίντεο και θα το ανεβάσουμε στα social media ή θα σε μαχαιρώσουμε», με τον 17χρονο να αντιδρά.

Μετά το σχόλασμα, όπως κατήγγειλε ο 17χρονος, οι ανήλικοι επιτέθηκαν στον ίδιο και την παρέα του, με τον μαθητή της Β’ Λυκείου να ειδοποιεί τον πατέρα και τον θείο του. Λίγη ώρα μετά στην οδό Υψηλάντη στο κέντρο της Λαμίας, πατέρας και θείος διαπληκτίστηκαν και επιτέθηκαν στους δύο 16χρονους.

Όπως λέει ο δικηγόρος του πατέρα, οι τόνοι δεν ανέβηκαν με ευθύνη του πελάτη του. «Στον δρόμο όταν είδαν την παρέα αυτή, πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να μιλήσουν με τα παιδιά αυτά, εκεί υπήρξε μία μικρή συμπλοκή».

Ο ένας από τους 16χρονους που δέχτηκε επίθεση, είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε χτυπήματα αναίτια. Τα βίντεο βρίσκονται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας που συνεχίζει την έρευνα.

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top