ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα Κραουνάκη στην αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κασσελάκης μπορεί και να μας βγει σκ... μέχρι τότε βουλώστε το και βοηθήστε»

Μήνυμα Κραουνάκη στην αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κασσελάκης μπορεί και να μας βγει σκ... μέχρι τότε βουλώστε το και βοηθήστε»

Μήνυμα στην εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο Σταμάτης Κραουνάκης σε συνέντευξή του το βράδυ της Κυριακής καλώντας όσους διαφωνούν με τον Στέφανο Κασσελάκη να το «βουλώσουν» και να βοηθήσουν.

«Ο Κασελάκης ήρθε και τα έκανε όλα... Άλλαξε την ατζέντα και τη συμπεριφορά, ήταν μια προσωπικότητα θαρραλέα, δεν ξέρουμε πώς θα μας βγει, μπορεί να μας βγει σκατά και θα πούμε κάναμε λάθος. Από τη στιγμή που πήρε πλειοψηφία βουλώστε το και βοηθήστε τον» είπε χαρακτηριστικά στο Attica Tv ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Στην ίδια συνέντευξη ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια σε βάρος του μετά την κοινή φωτογραφία του με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπέθ από τη συναυλία του στο Ηρώδειο.

«Είπαν ότι είμαι η παρένθετη μητέρα λόγω κοιλιάς. Αμε ενόχλησε κάτι είναι ο υποβιασμός της γυναίκας. Το θέμα ήταν ότι είναι τρεις γκέι και ο μεσαίος θα κάνει τη μάνα, αυτός ήταν ο στόχος. Πήγαν οι τάδε στον τάδε "μ, σας ξέρουμε εσάς" και από κάτω τα σχόλια ήταν χυδαία» είπε αρχικά ο κ. Κραουνάκης.

Με αφορμή, δε, τη δήλωση Κασσελάκη ότι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά με τον συντρόφο μέσω παρένθετης μητέρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε: «ναι, να βρουν μια γυναίκα που τη γουστάρουν να τους κάνει το παιδί τους και να το υιοθετήσουν και να τελειώσουμε με αυτή την αηδία στην Ελλάδα».

«Ένα τέτοιο ζευγάρι μπορεί να μεγαλώσει από τη νοσταλγία της οικογένειας ένα παιδί. Έχω φίλους που έχουν υιοθετήσει, η τρυφερότητα και η αυστηρότητα είναι παραδειγματική» κατέληξε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top