Νεκρός 69χρονος Λεμεσιανός ψαράς στη θαλάσσια περιοχή των Κουκλιών

Νεκρός 69χρονος Λεμεσιανός ψαράς στη θαλάσσια περιοχή των Κουκλιών

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πολύωρη καθυστέρηση του 69χρονου να επιστρέψει σπίτι του άρχισε να τον αναζητεί η σύζυγός του.

Ο Κυριάκος Αντωνίου, από τη Λεμεσό, 69 χρόνων, που πήγε να ψαρέψει με ψαροτούφεκο σε θαλάσσια περιοχή στα Κούκλια της Επαρχίας Πάφου, εντοπίστηκε νεκρός από συγγενικά του πρόσωπα.

Όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, η τελευταία φορά που επικοινώνησε με τον σύζυγό της ήταν στις 11:00 το πρωί ενώ αυτός, όπως της είπε, ετοιμαζόταν να εισέλθει στο νερό για ψάρεμα.

Λόγω της πολύωρης καθυστέρησης, η ίδια ανησύχησε και γνωρίζοντας το μέρος που μετέβαινε ο σύζυγος της για ψάρεμα επισκέφτηκε την περιοχή αναζητώντας τον.

Η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία πως εντόπισε τον σύζυγο της νεκρό δίπλα από το όχημα του γύρω στις 18:40.

Η Αστυνομία, που επισκέφτηκε τη σκηνή ύστερα από εξετάσεις που διενήργησε απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος του 69χρονου εκτιμάται πως  οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 69χρονου αναμένεται να διαφανούν μετά τη νενομισμένη νεκροψία που αναμένεται να διενεργηθεί αύριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE