ΔΙΕΘΝΗ

Αμερική: Τον σκότωσε με Porsche τον εγκατέλειψε και έφυγε απο τη χώρα - Βίντεο

Αμερική: Τον σκότωσε με Porsche τον εγκατέλειψε και έφυγε απο τη χώρα - Βίντεο

Όχι μόνο άφησε νεκρό πίσω της τρέχοντας με 160 χλμ./ώρα αλλά την έκανε και με ελαφρά πηδηματάκια για την Κίνα.

Μετά από ένα καταστροφικό δυστύχημα στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, στο οποίο ενεπλάκη μια Porsche 911 που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, η οδηγός, η Ting Ye, φέρεται να διέφυγε στην πατρίδα της, την Κίνα, μέσω Καναδά, αποφεύγοντας τις κατηγορίες.

Το δυστύχημα συνέβη στις 3:45 π.μ. στην 112η Λεωφόρο, όπου η Porsche έχασε τον έλεγχο, γλίστρησε σε τσιμεντένιο φράγμα και πέταξε στον αέρα, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του επιβάτη Yabao Liu.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο έτρεχε με ταχύτητα πάνω από 160 χλμ./ώρα την ώρα.

Αν και η Ye μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούσαν τη της, ζωή έφυγε απροειδοποίητα, γεγονός που προκάλεσε υποψίες.

Οι αρχές ανακάλυψαν αργότερα ότι είχε περάσει τα σύνορα με τον Καναδά και είχε επιβιβαστεί σε πτήση για την Κίνα.

Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψής της με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, αλλά η διαφυγή της περιέπλεξε τη νομική διαδικασία.

Το αστυνομικό τμήμα του Bellevue την καλεί να επιστρέψει και να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι θα συλληφθεί κατά την είσοδό της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι λόγοι για την καθυστέρηση στην έκδοση του εντάλματος και τη διενέργεια ελέγχων για τα επίπεδα αλκοόλ παραμένουν ασαφείς.

Η οικογένεια του θύματος περιμένει να κλείσει η υπόθεση, αν και μάλλον το πουλάκι πέταξε.

Πηγή: newauto.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top