Θα δούμε και σήμερα βροχές; - Δε λέει να πέσει η θερμοκρασία - Δείτε αναλυτικά το «μενού» του καιρού  

Θα δούμε και σήμερα βροχές; - Δε λέει να πέσει η θερμοκρασία - Δείτε αναλυτικά το «μενού» του καιρού   

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει στην περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται από το Σάββατο.

Σήμερα, αρχικά ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος. Σταδιακά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στο δυτικά, στα ορεινά και στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 Μποφόρ, σύντομα, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και νωρίς το απόγευμα στα νοτιοανατολικά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ από νωρίς το απόγευμα και τη νύχτα αναμένονται βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί άνεμοι.  Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE