ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Audi & Wine: Μία γιορτή για την ηλεκτροκίνηση και την φυσική ομορφιά της Κύπρου

Audi & Wine: Μία γιορτή για την ηλεκτροκίνηση και την φυσική ομορφιά της Κύπρου

Ύστερα από τρία χρόνια, η εκδήλωση που καθιερώθηκε στις συνειδήσεις των πελατών, φίλων και συνεργατών επανήλθε με τον πλέον εντυπωσιακό και καθηλωτικό τρόπο!

Φέτος, το Audi & Wine γιόρτασε την ηλεκτροκίνηση και την βιώσιμη κινητικότητα σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά της Κύπρου, η οποία αναδείχτηκε μέσα από ένα μοναδικό οδοιπορικό του Κύπριου φωτογράφου Silvio Rusmigo.

Ένα αθόρυβο και χωρίς καύσιμα, τριήμερο ταξίδι με ένα Audi Q8 Sportback e-tron, από την Λευκωσία στο Τρόοδος και μέχρι το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας , όπου αποτυπώθηκε το μαγευτικό τοπίο του νησιού.

Το φωτογραφικό αυτό υλικό κυριάρχησε στην εκδήλωση και μαζί με τα ηλεκτρικά μοντέλα Audi e-tron χάρισε στους καλεσμένους ξεχωριστές στιγμές, βυθίζοντας τους στην εμπειρία της τέλειας αρμονίας μεταξύ ανθρώπου, φύσης και αυτοκινήτου αλλά και στις αντανακλάσεις του μέλλοντος δημιουργώντας μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Το Audi & Wine είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία απλή εκδήλωση. Είναι, επίσης, η συμβολή της Unicars στην ανάδειξη Κύπριων καλλιτεχνών και του έργου τους! Εδώ και χρόνια η Unicars μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης προσφέρει, με συνέπεια, στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κύπρου, δίνοντας την δυνατότητα σε Κύπριους καλλιτέχνες να προβάλλουν το έργο τους.

Όπως δήλωσε η κυρία Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars, “ως Unicars θα συνεχίσουμε να οδηγούμε αειφόρες ιστορίες και με την Audi καλούμε όλο τον κόσμο σε μία καλύτερη ζωή”.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top