ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Ντόχα για επίσημη επίσκεψη ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών που θα έχει

Στη Ντόχα για επίσημη επίσκεψη ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών που θα έχει

Στη Ντόχα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ενόψει της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Κατάρ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο της καταριανής πρωτεύουσας ο Υφυπουργός Εξωτερικών της χώρας, Soltan bin Saad Al-Muraikhi.

Όπως αναφέρεται, το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Mohammed bin Abdulrahman Al Thani, ενώ ακολούθως (στις 10 π.μ. ώρα Κύπρου), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Παλάτι, όπου θα τύχει επίσημης υποδοχής και θα παρακαθίσει σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Εμίρη του Κατάρ Tamim bin Hamad Al Thani, και στη συνέχεια σε διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Συμπληρώνεται πως θα ακολουθήσει γεύμα που θα παραθέσει προς τιμή του ο Εμίρης του Κατάρ, ενώ το απόγευμα θα ξεναγηθεί στους χώρους της Έκθεσης Expo 2023 «Green Desert, Better Environment».

Εξάλλου, σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Κατάρ, θα υπογραφεί το πρωί, στο Υπουργείο Παιδείας του Κατάρ, Μνημόνιο Συναντίληψης για διμερή Συνεργασία στον τομέα της Ανώτερης Εκπαίδευσης και της Επιστημονικής Έρευνας, το οποίο από πλευράς Κυπριακής Δημοκρατίας θα υπογράψει η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν κατά τις επαφές του στη Ντόχα, πέραν της Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, η Διευθύντρια του Διπλωματικού του Γραφείου Μαριλένα Ραουνά, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου και ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Κατάρ Νικόλας Μανώλης, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top