ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Μέθυσε και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα μέρα - μεσημέρι

Βόλος: Μέθυσε και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα μέρα - μεσημέρι

Θα μετάνιωσε για όσα έκανε μέσα στο μεθύσι του ένας 65χρονος, που αναστάτωσε τη γειτονιά του στον Βόλο όταν βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, έβαλε δυνατή μουσική και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με μια κυνηγετική καραμπίνα στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας!

Οι περίοικοι, που αναστατώθηκαν μέρα- μεσημέρι, ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως στο σπίτι του "πιστολέρο", του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν την καραμπίνα με την οποία πυροβολούσε και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, η άδεια κατοχής των οποίων είχε λήξει.

Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για άσκοπους πυροβολισμούς, διατάραξη κοινής ειρήνης και παράνομη οπλοκατοχή και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο, το οποίο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 600 ευρώ με δικαίωμα έφεσης.

Κυκλοφορούσε με αεροβόλο

Άλλος ένας "πιστολέρο" συνελήφθη στον Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας που του έκαναν έλεγχο τα ξημερώματα της Δευτέρας και βρήκαν πάνω του ένα αεροβόλο πιστόλι χωρίς βλήματα στον γεμιστήρα. Το όπλο κατασχέθηκε και ο 42χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με την κατηγορία της παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα το πρωί στον Λίβανο μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top