Υποστατικό μετέδιδε μουσική χωρίς άδεια - Συντονισμένη επιχείρηση του ΑΔΕ

Υποστατικό μετέδιδε μουσική χωρίς άδεια - Συντονισμένη επιχείρηση του ΑΔΕ

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν το βράδυ της Πέμπτης μέλη της ΑΔΕ Πάφου με επίκεντρο την πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγινε μία καταγγελία υποστατικού που μετέδιδε μουσική χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση διεξήχθηκε μετά και από καταγγελίες που δέχεται συχνά, για πρόκληση οχληρίας από δυνατή μουσική που μεταδίδεται. 

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο επιχείρησης για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων το βράδυ της Παρασκευής η Αστυνομία Πάφου προέβηκε σε 16 τροχαίες καταγγελίες.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE