Αβέρωφ: «Λάβρος» κατά Κυβέρνησης για τον προϋπολογισμό 2024 - «Λογική του παραλόγου…»

Αβέρωφ: «Λάβρος» κατά Κυβέρνησης για τον προϋπολογισμό 2024 - «Λογική του παραλόγου…»

Σε ανάρτηση αναφορικά με τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2024, που παρουσίασε ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός σήμερα (8/12) στη Βουλή, προέβη ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νεοφύτου, «αυτά που παρακολουθούμε εντάσσονται ξεκάθαρα στη λογική του παραλόγου…».

Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Νεοφύτου:

«Ακούμε μεγάλα λόγια για το κρατικό μισθολόγιο, στο πλαίσιο του νέου προϋπολογισμού. Ας δούμε όμως την ουσία:

1. Η κυβέρνηση και με δικές της αποφάσεις, αύξησε το κρατικό μισθολόγιο 15%, μόνο τον τελευταίο χρόνο!
2. Τώρα, η ίδια, μας ανακοινώνει ότι θα αναθέσει σε εξωτερικό φορέα τον εξορθολογισμό του.
3. Αυτό συμβαίνει γιατί προφανώς παραβιάστηκε ο ορθολογισμός, που επέβαλλε να μην εκτροχιάζονταν οι δαπάνες για το μισθολογιο.
4. Με δυο λόγια, αυτά που παρακολουθούμε εντάσσονται ξεκάθαρα στη λογική του παραλόγου…»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE