ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Ο γιος του προέδρου της Σομαλίας σκότωσε διανομέα σε τροχαίο και έφυγε από τη χώρα

Τουρκία: Ο γιος του προέδρου της Σομαλίας σκότωσε διανομέα σε τροχαίο και έφυγε από τη χώρα

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία η διαφυγή στο εξωτερικό του γιου του προέδρου της Σομαλίας, ο οποίος παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα διανομέα σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης. Το δυστύχημα με πρωταγωνιστή Μοχάμεντ Χασάν Σέιχ Μοχάμουντ συνέβη στις 30 Νοεμβρίου.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που ανήρτησε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, φαίνεται το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του προέδρου της Σομαλίας να παρασύρει για αρκετά μέτρα το μηχανάκι με αναβάτη τον Γιούνους Εμρέ Γκετσέρ.

Δείτε το βίντεο
 
 
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας ο γιος του σομαλού προέδρου Χασάν Σέιχ Μοχάμουντ χτύπησε το μεσημέρι της 30ης Νοεμβρίου τον διανομέα με τον Γιούνους Εμρέ Γκετσέρ, ο οποίος ήταν πατέρας δυο παιδιών, να εκσφενδονίζεται στην άσφαλτο και υποκύπτει στα τραύματά του έξι μέρες αργότερα σε νοσοκομείο.
 
Όπως διευκρίνισε η εισαγγελία την ημέρα εκείνη ο οδηγός του αυτοκινήτου έδωσε κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος, όταν, όμως, ο άτυχος διανομέας κατέληξε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του νεαρού Σομαλού αλλά οι «οι αστυνομικοί που πήγαν την Παρασκευή στο σπίτι του υπόπτου, διαπίστωσαν πως εξαφανίστηκε από τις 2 Δεκεμβρίου», σύμφωνα με το a Haber.

Το επόμενο βήμα ήταν, σύμφωνα με το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης, η έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του Σομαλού οδηγού.
 
turkia-dianomeas1
Ο άτυχος διανομέας που σκοτώθηκε στην Κωνσταντινούπολη
turkia-dianomeas12
Ο γιος του προέδρου της Σομαλίας που διέφυγε από την Τουρκία και καταζητείται

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top