Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα όπως γράψαμε, υπάρχει σε εξέλιξη έντονο παρασκήνιο και ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τους λεγόμενους αντάρτες στο κόμμα.
Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνεδρία του πολιτικού γραφείου του κόμματος, το οποίο αναμένεται να λάβει αποφάσεις και για τις συνεργασίες, αλλά και για τα ονόματα.
Ωστόσο, με εισήγηση της Προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου φαίνεται πως θα αναβληθεί η σημερινή συνεδρία, εκτός απροόπτου.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ, στην οποία ήταν φιλοξενούμενη, η Αννίτα Δημητρίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «γίνονται ακόμα κάποιες διεργασίες για συνεργασίες και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για να τελειώσει όλο αυτό».
«Ο ΔΗΣΥ θα κάνει τις επιλογές του και εκεί που μπορεί να κάνει συνεργασίες στηρίζοντας ανεξάρτητες υποψηφιότητες και εξυπηρετώντας την τοπικη κοινωνία, θα το πράξει», κατέληξε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




