ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2024: Εξήγγειλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα για Δήμαρχος Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου ο Σταύρος Χατζηγιάννης

Εκλογές 2024: Εξήγγειλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα για Δήμαρχος Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου ο Σταύρος Χατζηγιάννης

Μετά από 7 χρόνια, που έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιδαλίου, ο Σταύρος Χατζηγιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωσή του

Με τη συνένωση του Δήμου Ιδαλίου και των κοινοτήτων Λυμπιών, Πέρα Χωρίου, Νήσου, Αλάμπρας και Ποταμιάς, δημιουργείται ένας νέος, ενιαίος Δήμος με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας για όλους τους Δημότες του.

Ο Δήμος Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου
Δημιουργείται ένας νέος Δήμος στο κέντρο της Κύπρου του οποίου τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μπορούν να τον καταστήσουν ένα Δήμο Πρότυπο.
Ø Πρότυπο συνεργασίας, σωστής λειτουργίας, διαφάνειας, εξυπηρέτησης και χρηστής διοίκησης.
Ø Πρότυπο καθαριότητας, βιώσιμης και πράσινης ανάπτυξης.
Ø Πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας για όλους τους δημότες του με αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα εθνικά και ευρωπαϊκά κονδύλια
Ø Πρότυπο ίσων ευκαιριών και συμπερίληψης.
Ø Πρότυπο πολιτιστικής και αθλητικής δραστηριότητας.
Ø Πρότυπο ψηφιακής μετάβασης, εξέλιξης και καινοτομίας.

Για 7 χρόνια, έχω υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιδαλίου. Μια τοπική αυτοδιοίκηση που στη δική μου αντίληψη, πρέπει να υπηρετεί το δημότη. Γεννημένος το 1975, έχω αποκτήσει ακαδημαϊκή και επαγγελματική κατάρτιση που μου δίνουν τα εφόδια για να προσφέρω στον τόπο μας. Με θέληση για σκληρή δουλειά. Με διαφάνεια και εντιμότητα. Μεθοδικά. Συλλογικά.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον τομέα της έρευνας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Τους τομείς δηλαδή της εξέλιξης. Του αύριο. Εκεί που συλλογικά μπορούμε να οδηγήσουμε και το νέο μας Δήμο. Στο αύριο. Στο μέλλον. Για εμάς και τα παιδιά μας.

Έχω μάθει να εργάζομαι με στόχους και να τους πετυχαίνω εντός χρονοδιαγραμμάτων. Έτσι θα εργαστώ και για τον νέο μας Δήμο. Με στόχους συγκεκριμένους, μετρήσιμους και εφικτούς. Με στόχους που θα φέρουν αποτελέσματα. Στόχους που θα πετύχουν έργα.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης, καταθέτω ενώπιων σας την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Δημάρχου του Δήμου Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου. Δηλώνω παρών στην προσπάθεια να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που προσφέρει η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αξιοποιώντας από τη μια τις δυνατότητες του κάθε τοπικού διαμερίσματος και από την άλλη με απόλυτο σεβασμό στα διακριτά τους χαρακτηριστικά.
Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Έναν Δήμο με τους Δημότες στο επίκεντρο. Έναν Δήμο Πρότυπο!

Βιογραφικό Δρ. Σταύρου Χατζηγιάννη

Ο Δρ. Σταύρος Χατζηγιάννης γεννήθηκε το 1975. Με καταγωγή από την Κάτω Ζώδια, γεννήθηκε και διαμένει στο Δάλι. Είναι νυμφευμένος με τη Μάχη Ζιακοπούλου, Καθηγήτρια Γερμανικών με την οποία έχουν τα 2 παιδιά, τον Άγγελο και τον Αλέξανδρο.

Είναι κάτοχος πτυχίου (Bachelor of Engineering) και διδακτορικού (PhD) Μηχανολόγου Μηχανικού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Εργάζεται ως Διευθυντικό Στέλεχος, σε ιδιωτικό κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας με αντικείμενο την υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων σε θέματα βιομηχανίας, τεχνολογίας και καινοτομίας. Μέσα από την επαγγελματική του πορεία, έχει αποκτήσει πολύχρονη πείρα στην διεκδίκηση Εθνικών, Συγχρηματοδοτούμενων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ως συντονιστής, τεχνικός διευθυντής και ερευνητής.

Παράλληλα, διδάσκει μαθήματα μηχανολογικής ειδικότητας στο Πανεπιστήμιο Frederick.

Το 2016 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιδαλίου. Από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, συμμετείχε ενεργά σε μεγάλο αριθμό επιτροπών και υποεπιτροπών του Δήμου ενώ ανέλαβε πρωτοβουλίες για αξιοποίηση πόρων από ευρωπαϊκά προγράμματα, τα οποία διοχετεύτηκαν ανάμεσα σε άλλα για την κοινωνική ευημερία, την ψηφιακή και πράσινη μετάβαση του Δήμου.

Έχει ενεργό συμμετοχή στην ομάδα πρωτοβουλίας για τη δημιουργία του Εκπαιδευτικού Αλληλεπιδραστικού Κέντρου Επιστημών με έδρα την Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top