LIKE ONLINE

Έρχεται το Football Manager 2016!

Έρχεται το Football Manager 2016!

Στις 16 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο Football Manager και θα είναι σε τρεις εκδόσεις.

Το διάσημο παιχνίδι Football Manager 2016 έρχεται στις 16 Νοεμβρίου για να καθηλώσει τους απανταχού «προπονητές» ανά τον κόσμο. Θα έχει τρεις εκδόσεις, την κλασσική(Football Manager για υπολογιστές), το Football Manager Touch, το οποιό θα είναι για ταμπλέτες και υπολογιστές και το Football Manager Mobile, για κινητά τηλέφωνα. Η εταιρεία SEGA με την έκδοση των τριών διαφορετικών εφαρμογών δεν αφήνει παραπονεμένο κανένα χρήστη ηλεκτρονικής συσκευής, αφού θα μπορεί ο καθένας να το έχει όπου κι αν βρίσκετε.

Τα νέα στοιχεία που προστέθηκαν στο φετινό παιχνίδι είναι το Fantasy Draft Mode. O καθένας θα μπορεί να επιλέξει παίκτες και να φτιάξει τη δική του ομάδα τοποθετόντας την σε ένα πρωτάθλημα με φίλους του. Έτσι η εταιρεία προσφέρει την αλληλεπιδραση μεταξύ των χρηστών οι οποίοι θα ανταγωνίζονται για το ποιος είναι ο καλύτερος.

Η SEGA πρόσθεσε ακόμα 2000 καινούργια animations για την καλύτερη διαμόρφωση των εξωτερικών χαρακτηριστικών του παιχνιδιού.

Όσον αφορά το Football Manager Touch, θα παρέχεται η δυνατότητα Cross-save μεταξύ του υπολογιστή και της ταμπλέτας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top