ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Coca-Cola HBC CY: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Coca-Cola HBC CY: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Η Coca-Cola HBC CY, πιστή στη δέσμευσή της να ανταποδίδει αξία στην κοινωνία και να δημιουργεί προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο, μοιράζει χαμόγελα και λίγη από τη λάμψη των εορτών στα παιδιά και τις οικογένειες μέσω του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Κάνοντας πράξη το κεντρικό μήνυμα της φετινής καμπάνιας της Coca-Cola «Μοιράσου τον Αϊ Βασίλη που κρύβεις μέσα σου» και με στόχο να φέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι, η Coca-Cola HBC CY ενώνει τις δυνάμεις της με τα καταστήματα Σκλαβενίτη για καλό σκοπό. Μέσα από αυτή τη συνέργεια που αφορά σε επιλεγμένα προϊόντα από το χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola HBC CY, καλύπτει το κόστος για 100 πακέτα αγάπης, τα οποία ισοδυναμούν με 500 Χριστουγεννιάτικα γεύματα, τα οποία θα διοχετευτούν σε ευάλωτες οικογένειες που το έχουν ανάγκη μέσω της δράσης «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η Coca-Cola HBC Κύπρου ακλόνητα δεσμευμένη στις αρχές και τα ιδανικά της για στήριξη των ευπαθών ομάδων στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας μέσω του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και πρωτοστατεί σε μία σύμπραξη με τις υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος, Corporate Affairs & Sustainability Manager στην Coca-Cola HBC Κύπρου δήλωσε: «Είναι με μεγάλη χαρά που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μεταξύ της Coca-Cola HBC Κύπρου, των υπεραγορών Σκλαβενίτη, και του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για την υλοποίηση μιας ξεχωριστής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Οι εορταστικές εποχές πρέπει να είναι περίοδος χαράς, αγάπης και συμπόνιας. Αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν πολλοί που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε θετική αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη, Γιατί στην Coca-Cola HBC Κύπρου ξέρουμε πως όταν οι άνθρωποι μοιράζονται τον Αϊ

Βασίλη που κρύβουν μέσα τους, η αληθινή μαγεία πολλαπλασιάζεται… και τη χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ!»

H Χριστίνα Καπαρτή, Γενική Γραμματέας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, δήλωσε: «Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους όσους συνεισέφεραν σε αυτήν την προσπάθεια μας ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας ένα αξιοπρεπές γεύμα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα εμπνεύσει και άλλους να συμμετέχουν σε παρόμοιες κοινωνικές προσπάθειες».

Μοιράσου κι εσύ τον Άγιο Βασίλη που κρύβεις μέσα σου, επιλέγοντας προϊόντα Coca-Cola, Schweppes, Sprite, Fanta, καψούλες Costa Coffee και χυμούς Λανίτης έως τις 3 Ιανουαρίου σε όλα τα καταστήματα Σκλαβενίτης!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top