ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφια για τη Δημαρχία Στροβόλου η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο

Υποψήφια για τη Δημαρχία Στροβόλου η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο

Την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία του Στροβόλου εξήγγειλε η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο.

Σύμφωνα με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, «εξαγγέλλω επίσημα το ενδιαφέρον υποβολής υποψηφιότητας μου για τις Δημοτικές εκλογές του 2024 για την θέση του Δημάρχου Στροβόλου».

«Όλη μου τη ζωή κατοικώ στον Δήμο Στροβόλου και γνωρίζω τα προβλήματα και τις δυνατότητες ανάπτυξης και καλυτέρευσης του Δήμου Στροβόλου», ανέφερε.

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή της:

«Εξαγγέλλω επίσημα το ενδιαφέρον υποβολής υποψηφιότητας μου για τις Δημοτικές εκλογές του 2024 για την θέση του Δημάρχου Στροβόλου.

Σαν γυναίκα που συνήθως πρέπει να αποδείξουμε την αξία μας με πράξεις, παίρνω αυτή την ευκαιρία να αποδείξω στην κοινωνία με τα έργα μου ότι είμαι αξιόπιστη έτσι να ξέρουν ξεκάθαρα πλέον στις επόμενες Προεδρικές εκλογές αν αξίζω να με εκλέξουν.

Όλη μου τη ζωή κατοικώ στον Δήμο Στροβόλου και γνωρίζω τα προβλήματα και τις δυνατότητες ανάπτυξης και καλυτέρευσης του Δήμου Στροβόλου.

Ζητώ μια ευκαιρία από τους συνδημότες μου να με ψηφίσουν στις Δημοτικές εκλογές στη θέση του Δημάρχου, έτσι ο Δήμος μας να γίνει πρότυπο Δήμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2024! Τσελεστίνα Ντε Πέτρο»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top