LIKE ONLINE

Viral το καυτό φιλί του προέδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι με την σύντροφό του - Δείτε βίντεο

Viral το καυτό φιλί του προέδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι με την σύντροφό του - Δείτε βίντεο

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι δεν είναι άγνωστος στο να κάνει πρωτοσέλιδα και να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν είναι για τις αμφιλεγόμενες πολιτικές του ή το ανορθόδοξο υπόβαθρό του, αλλά μάλλον για τη δημόσια υπέρμετρη επίδειξη αγάπης προς τη σύντροφό του. Ο Μιλέι και η φίλη του, η δημοφιλής κωμικός και μιμήτρια Φατίμα Φλόρεζ, μοιράστηκαν ένα παθιασμένο φιλί μετά την παρακολούθηση του μιούζικαλ «Fatima 100» της ηθοποιού στο θέατρο Roxy στο Mar del Plata στην Αργεντινή. Το ζευγάρι, η σχέση του οποίου έχει σημαδευτεί από δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης «υψηλού επιπέδου» ανά καιρούς, τράβηξε για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι εθεάθη λοιπόν, να μοιράζεται ένα πολύ πρόστυχο δημόσιο φιλί με τη φίλη του Φατίμα Φλόρεζ μετά την παρακολούθηση του νέου της μιούζικαλ την Παρασκευή.

Ο 53χρονος πρόεδρος ανέβηκε μαζί της (εκείνη φορούσε ένα λαμπερό χρυσό κορμάκι - με τα οπίσθιά της σε κοινή θέα - με ασορτί γάντια) στη σκηνή μετά την παράσταση του μιούζικαλ.

Ο πρόεδρος έφτασε στο θέατρο Roxy στο Mar del Plata γύρω στις 21:40 τοπική ώρα, αφού ταξίδεψε με εμπορική πτήση της Aerolineas Argentinas, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Clarin.

Ο Μιλέι, ο οποίος φέρεται να πλήρωσε το εισιτήριο για την εκδήλωση από την τσέπη του, έκανε μια αυτοσχέδια ομιλία στη σκηνή προτού «εμπλακεί» στο μακροσκελές φιλί με τον Φλόρεζ.

Να πούμε κάπου εδώ, ότι η παράσταση περιλαμβάνει μιμήσεις των Milei, Cristina Kirchner, Taylor Swift, Tina Turner και Liza Minelli, μεταξύ άλλων.

Το «κεφάλαιο» Μιλέι

Ο Μιλέι, ένας φιλελεύθερος υπέρ του Τραμπ χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του με τις διχαστικές πολιτικές του.

Το ιστορικό του είναι τόσο... πολύχρωμο όσο και οι πολιτικές του απόψεις, αφού πριν ασχοληθεί με την πολιτική, ασχολήθηκε με το σεξ ως προπονητής ταντρικού σεξ. Η επιθετική προσέγγισή του για την αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων της Αργεντινής περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα σκληρών μέτρων λιτότητας. Τα μέτρα αποσκοπούν στην αντιμετώπιση του πληθωρισμού 143%, της κατακόρυφης πτώσης του πέσο και της αύξησης των επιπέδων φτώχειας.

Μαζί με τον βασικό του σύμβουλο, τον Φεντερίκο Στουρτσενέγκερ, ο Μίλεϊ προωθεί μια φιλόδοξη φιλοεπιχειρηματική μεταρρυθμιστική εκστρατεία για την αναμόρφωση της οικονομίας. Οι μεταρρυθμίσεις περιλαμβάνουν απορρύθμιση, περικοπές δαπανών και ένα διάταγμα για τη μείωση της συμμετοχής του κράτους στην οικονομία. Παρά την πρόκληση διαμαρτυριών και νομικών προσφυγών, συμπεριλαμβανομένης μιας προγραμματισμένης πανελλαδικής απεργίας από τη μεγαλύτερη συνδικαλιστική ομάδα τον Ιανουάριο, ο Στουρτσενέγκερ παραμένει βέβαιος ότι οι μεταρρυθμίσεις θα οδηγήσουν σε δημοσιονομική ισορροπία και θα διευκολύνουν την επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, η Αργεντινή, υπό την ηγεσία του Μιλέι, αρνήθηκε την πρόσκληση να ενταχθεί στην ομάδα BRICS, που αποτελείται από τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα και τη Νότια Αφρική.

Ο Χαβιέρ Μιλέι έχει υποσχεθεί προεκλογικά ριζοσπαστικά μέτρα στο πλαίσιο θεραπείας-σοκ, μεταξύ άλλων την κατάργηση της κεντρικής τράπεζας, την εγκατάλειψη του πέσο και τη δολαριοποίηση της οικονομίας και τη δραστική περικοπή των δημοσίων δαπανών, που διεμήνυσε πως θα περάσει από «αλυσοπρίονο» — δυνητικά επώδυνες μεταρρυθμίσεις για μεγάλο μέρος των πολιτών.

Η νίκη του Μιλέι συνεχίζει να μεταμορφώνει –πέρα από το πολιτικό σκηνικό της Αργεντινής, καθώς βάζει τέλος στην εναλλαγή των παραδοσιακών πολιτικών δυνάμεων στην εξουσία– και την εξωτερική της πολιτική, καθώς ο πρόεδρος έχει πει πως δεν θέλει καμιά σχέση με «κομμουνιστές», αναφερόμενος στη Βραζιλία και στην Κίνα, κι έχει εξαγγείλει πως θα επιδιώξει πολύ στενότερη σχέση με τις ΗΠΑ.

Έχει ταχθεί σθεναρά εναντίον της άμβλωσης, δηλώνει υπέρ της χαλάρωσης της νομοθεσίας για την οπλοκατοχή, ενώ έχει χαρακτηρίσει τον (αργεντινό) πάπα Φραγκίσκο σοσιαλιστή «πουτ**** γιο».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top