LIKE ONLINE

Ποια είναι τα απωθημένα και οι φοβίες σου στον έρωτα; Το τεστ που θα σου αποκαλύψει τα πάντα

Ποια είναι τα απωθημένα και οι φοβίες σου στον έρωτα; Το τεστ που θα σου αποκαλύψει τα πάντα

Κάνε το παρακάτω τεστ και μάθε Ποια είναι τα απωθημένα σου και οι φοβίες σου στον έρωτα.

Αυτά που παρατηρούμε πρώτα σε εικόνες ή οπτικές ψευδαισθήσεις, αποκαλύπτουν πάρα πολλά για την προσωπικότητά μας. Επίσης έχουν άμεση σχέση με τη θέση που αποκτάμε εντός της σχέσης που επιλέγουμε να είμαστε, ή του έρωτα στον οποίο αφηνόμαστε.

Η παρακάτω εικόνα είναι του Ουκρανού καλλιτέχνη Oleg Ilyich Shupliak, ο οποίος δημιουργεί έργα τέχνης, που κρύβουν νοήματα και συνδυάζει την ψυχολογία με τη ζωγραφική. Η εικόν ονομάζεται Fate και μπορεί να παρατηρηθεί από 4 διαφορετικούς άξονες. Ο καθένας από αυτούς, μας «μιλάει» για τις φοβίες μας στο ερωτικό μας παρελθόν και για τα απωθημένα μας.

Παρατήρησε λοιπόν την παρακάτω εικόνα. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς; Αυτό ακριβώς θα σου πει τι απωθημένα έχεις στην ερωτική σου ζωή. Ας ξεκινήσουμε!

1. Τον άνδρα με το κοστούμι
2. Τη γυναίκα με το λευκό φόρεμα
3. Το πρόσωπο που εμφανίζεται στο φόρεμα
4. Το ζευγάρι

Ας δούμε τώρα τι σημαίνει αυτό που είδες πρώτο:

1. Ο συγκεκριμένος άξονας αφορά μια φοβία ως προς τις σχέσεις με κακοποιητικό χαρακτήρα. Μιλάμε για αφανείς μορφές βίας οι οποίες ενδεχομένως ταλαιπωρούσαν τη σχέση για καιρό. Φοβάσαι πως οι έρωτες που θα συναντάς από εδώ και πέρα θα παρουσιάζουν τάσεις ελεγκτικές κι ενδεχομένως να σου στερούν το δικαίωμα αυτοδιάθεσης και λήψης αποφάσεων.

2. Ο συγκεκριμένος άξονας αφορά μια φοβία ως προς τη σεξουαλική ταυτότητα του ανθρώπου, καθώς δε βρίσκεται σε απόλυτη σύνδεση με τις προτιμήσεις του. Είναι πολύ πιθανόν να έχεις κρύψει τις σεξουαλικές σου επιθυμίες από το πρώην ταίρι σου. Ταυτόχρονα αισθάνεσαι ότι δεσμεύεσαι από κοινωνικούς ρόλους και ψάχνεις συντρόφους με βάση αυτούς, χωρίς όμως να αποκτάς ουσιαστική σύνδεση.

3. Ο συγκεκριμένος άξονας αφορά μια φοβία ως προς τον εγωισμό του. Ενδεχομένως στο παρελθόν μια προσωπική απόφαση να σου στέρησε μια σχέση και να έφτασες να κατηγορείς τον εαυτό σου και τις επιλογές σου. Η ανάγκη για αποδοχή, αλλά και να τραβήξεις τον δικό σου δρόμο μάχονται μέσα σου.

4. Ο συγκεκριμένος άξονας αφορά μια φοβία ως προς τη μοναξιά, καθώς και το κοινωνικό στίγμα σχετικά με την ίδια την έννοια του χωρισμού. Φοβάσαι πως εκτός σχέσης δεν είσαι το ίδιο ικανός, άξιος, δυναμικός να διεκδικήσεις μια ποιότητα στη ζωή σου, ενώ ταυτόχρονα αισθάνεσαι έντονα τον φόβο της εγκατάλειψης, που πιθανώς είχες αισθανθεί στο παρελθόν.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top