ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την Δημαρχία Στροβόλου ο Σταύρος Σταυρινίδης

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την Δημαρχία Στροβόλου ο Σταύρος Σταυρινίδης

Την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Στροβόλου εξήγγειλε ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΔΗΚΟ, Σταύρος Σταυρινίδης.

Αυτούσιο το κείμενο της εξαγγελίας του:

«Με κίνητρο την μεγάλη μου αγάπη για τον Στρόβολο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου, με έγνοια μου το μέλλον των παιδιών μας, με την 17ετή εμπειρία που αποκόμισα ως Δημοτικός Σύμβουλος και Σχολικός Έφορος Στροβόλου, με την αταλάντευτη θέληση μου να υπηρετήσω αξιόπιστα, τίμια και ευσυνείδητα, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση σας για την Δημαρχία Στροβόλου.

Με τις εμπειρίες που απέκτησα, εκπροσωπώντας την Κυπριακή Δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών στις Βρυξέλλες της οποίας είμαι Β’ Αντιπρόεδρος, έχοντας μελετήσει σύγχρονα μοντέλα διακυβέρνησης άλλων ευρωπαϊκών πόλεων με καινοτόμες δράσεις, είμαι έτοιμος για την επερχόμενη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης για να μετεξελίξουμε τον Στρόβολο σε έναν δήμο πρότυπο, εμβληματικό, φιλικό στο δημότη και τους επισκέπτες, βιώσιμο, σε μια πόλη έξυπνη, καθαρή, πράσινη, αειφόρα και πάνω απ’ όλα ανθρώπινη που να προωθεί και να σέβεται τις ανάγκες των ανθρώπων του πολιτισμού και του αθλητισμού, την νέα γενιά, τους συνταξιούχους, τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και συνάμα την ευημερία των επιχειρήσεων. Ένα Δήμο όπου θα μπορούμε να νιώθουμε ασφάλεια και εμπιστοσύνη όταν περπατούμε στις γειτονιές του.

Κύριο μέλημα μου είναι να προωθηθούν άμεσα αναπτυξιακά έργα όπως είναι η Τσερίου, Σταυρού, Ιφιγενείας, Αλεξανδρουπόλεως, Αρχαγγέλου, Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, Αργυρουπόλεως και η μετεξέλιξη του Ιστορικού Παλαιού Πυρήνα Στροβόλου σε “slow city” αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων του. Στόχος μου είναι να καταστούν οι δημοτικές υπηρεσίες πιο λειτουργικές και αποτελεσματικές για να εξυπηρετούν άμεσα τον δημότη, χωρίς την υφιστάμενη γραφειοκρατία.

Ο Στρόβολος μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερος. Με έργα, πράξεις, σοβαρότητα, προσήλωση, θέληση, εμπειρία, όραμα και αγάπη.

Αγαπητές μου συνδημότισσες, αγαπητοί μου συνδημότες,

Με αγωνία για τη ζωή και την ευημερία όλων των δημοτών του Στροβόλου, με τη γνώση ότι λύσεις υπάρχουν και μπορούν να εφαρμοστούν, είμαι δίπλα σας. Και μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Ας συμπορευθούμε μαζί για να εκσυγχρονίσουμε και ν’ αναβαθμίσουμε τον Δήμο μας.

Ας συμπορευθούμε μαζί για να φέρουμε την αλλαγή που θέλουμε και που αξίζει στον Στρόβολο.

Σας ευχαριστώ.

Σταύρος Σταυρινίδης»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό: Σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης - Θα επιχειρούν ολονύχτια δυνάμεις πυρόσβεσης

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top